Ahojte, :) rada by som mala takee jemnejsie vlasy, momentalne ich mam take suche, bez lesku, ale pritom, si ich umyvam kazdy den, pretoze my straasne mastneju, poznate nejaky pripravok? na jemne vlasy, ? alebo niecooo dobre, co uz mate overene, a funguje, dakujem za odpowede..
Vlaaassy
sisulienka:Aký je ten nový Gliss kur oil nutritive rozprašovač? Ja si kupujem ten na suché vlasy a striekam si ho na celé vlasy a som veľmi spokojná a minule som objavila oil nutritive, ale bála som sa ho kúpiť, že mi zmastí vlasy, kedže je s prídavkom oleja. Je mastný?
Este donedavna zeny pouzivali zltok miesto samponu na vlasy(lecitin prirodzene oleje atd)
no tak skus dake zabaly ja si robim masku z kondicioneru, alebo ked si umyvam vlasy dam si ho hodne a vytvorim z neho vo vlasoch az penu, ale len na koncekoch tak do polky vlasov a potom zmyjem mne to pomaha a to som mala tiez suche vlasky po trvalej. Po umyti nastriekam na vlasy glisskur sprej oil nutritive, ale tiez len na konceky a dost to vidno ako sa mi zlepsila kvalita vlasov. Hadam som pomohla ....
Ja si proste musim umyvat kazdy den...ach jaj
Mydla a alkalicke sampony vysusuju.
Kazdodenne vysusovanie vlasov je nezdrave, to plati aj na pokozku.