penove tuzidlo pre kucerave vlasy... ake?

anička12

ahojte chcela by som sa spytať .. že chem mať kučerave vlasy ale neviem čo amm preto urobiť. či sa mi oplati kupovať natačky alebo nejake tužidlo fakt neviem .. preto sa pytam že či by ste mi dačo neporadili .. niečo čo by mi pomohlo aby som mala pekne kučery prosim poradte mi čo je najlepšie .. no ale mam celkom rovne až na koce tie sa mi vždy kučeraveju vopred dakujem ..:D

Ai Minako

No ja na vlasy nepouzivam nic pretoze ich mam kucerave od prirody ale niekedy si ich zehlim...ale ked chcem mat naozaj pekne kucerave vlasy plne objemu a nije normalne jak ich mam len take vrtulky...tak si po umyti trochu vysusim hlavu(nije uplne; aby bolo citit se su mokre) a pozaplietam si vrkociky(nije aby boli dva musi ich byt vyse ale nije aby boli moc riedke; tak normalne) a potom si berem po jednom vrkociku a robim si cumliky rano alebo poobede ked us su suche si ich rozpletie rozesem a mam krasne kucery a objem :)

Wiky

Ahojte, ja mám tiež totál kučeravé vlásky, a zo začiatku sa mi to vôbec nepáčilo lebo som ich mala krepovité a suché, ale teraz som začala používať rôzne výrobky, a celkom je to fajn, lenže sme nedávno boli pri mori, a vlasy mi úplne vytiahlo slnko a slaná voda, takže ich mám hrozné, ale dám vám zopár mojich osvedčených rád.

Takže šampón a balzam z rady Nivea diamonds sú super, myslela som si, že sú to kecy že budete mať diamanty vo vlasoch, ale vážne je to pravda na slniečku sa mi vlásky nádherne leskli.

Keď ich začnem mať vysušené a nepoddajné, tak si zvyknem kúpiť gliss kur repair, to je ten oranžový od Schwarzkopf, z toho používam balzam, šampón, a výborný je balzam v spreji, pre každodenné použitie, bez oplachovania. Jednak mi po ňom vlasy nádherne voňajú ale hlavné je že ich mám neuveritelne hebké a nekrepovitejú mi.

No a už som mala aj šampón a balzam elseve ružový, tie sú tiež velmi dobré

Teraz som si kúpila, tú novú profesionálnu kadernícku značku Syoss, tak to vám poviem, s tým som tiež spokojná, na ich stránke majú neuveriteľne vela informácii ako sa vlasy starať, a ked to dodržiavate, vážne to funguje, ja konkrétne som si kúpila tie repair. Šampón je čierno oranžový a balzam bielo oranžový. A to dopĺňam nezmývatelným balzamom od Gliss kur ako som už spomínala.

Penové tužidlo používam najradšej od taftu také modré na kučeravé vlasy. Gél na vlasy nepoužívam, lebo ten mi vlasy strašne vysušuje. Najradšej mám vosk od Nievei diamonds efekt. Teraz som čítala, ževraj guma od Got2be je velmi dobrá pre vlnite vlasy, tak to sa chystám vyskúšať. A ešte jedna vecička, ja si vlasy češem len mokré, keď si ich umyjem. Keď si ich vysuším, už si nečešem vôbec, lebo sa krepovitejú. Takže ked si ich rozčešem, dám tužidlo na curly vlasy a vysuším studeným vzduchom difúzerom.

Výborná je tiež kúra v takej sklenenej miske od glisk kur repair pre suché vlasy. Tú si dávam raz za čas na mokré vlasy a nechám pôsobiť 15-20 minút pod igelitovou čiapkou.

Zásadne neodporúčam Had and Shoderes či jak sa to píše. S tým som nebola ani s jedným spokojná.

Dúfam že som vám trošku pomohla, toto sú moje osvedčené značky a techniky, na ktoré som prišla počas môjho žitia s kučierkami...

14Lindsay

no ja som si 2 roky žehlila vlasy a bolo mi na nč z mojich kučier:D ale vyskušala som hned po umytí som si dala penové tužidlo taft looks a uplne pekne vlníte vlasy mam čiže mozem žehličku zahodiit:D..som spokojná...vrelo odporuucam taft looks curly look:D..to je moja voľba!:)

sonka

jaja... ale vĚd ja som nepísala, že vždy si ich fénujem, praveže skoro nikdy, len príležitostne :), takže v pohodke, má zmysel si dať tužidlo a vlasy nechať voľne uschnúť, vlasy budú spevnené a krásne lesklé.

jaja

a sonka ja si vlasy nefenujem ani nebudem...za 1. sa mi nechce a za 2.nici to este viacej vlasy ...takze ma vyznam si dat to tuzidlo a potom vlasy nechat volne uschnut?? alebo sa to musi len vyfukat???