z jednou babou sa stretaveme asi uz 3 mesiace a asi pred mesiacom sme spolu zacali chodit je nan spolu super ale ja aj tak ju stale chcem niecim prekvapit,potesit spravit nieco z coho bude naozaj stastna prosim poradte co by vas baby naozaj velmi potesilo ake slova,skutky,darceky,cokolvek.A este nieco obaja mame 15
baby ale aj chalani piste
ja neviem ci to dotiahneme daleko ja si stale myslim ze kedykolvek moze spoznat niekoho lepsieho a toho sa strastne bojim teras sme obaja prisli na novu skolu strednu a tam spozna kopu novych ludi tak sa obavam ze aj niekoho lepsieho
v 15,dokonca ani v 16,alebo 17 nieje dobre sa na niekoho namotavat..je to zbytocnee..jaa mam sice 16 a tiez mam "vaznejsi" vztah..aleee tiez som si vedoma toho,ze to raz skonci..kamoska ma tiez ten isty problemmm,ona ma 17 a priatel jej povedal,ze o dva roky sa musi vratit domov/on je zo zahranicia/...bola strasne sklamana..aa adost jej tym ublizil..
preto nieje dobre sa na niekoho viazat...ale ak mas istotu,ze to s holkou dotiahnes daleko,tak preco nie..
ja som napr teraz strasne stastna,ze ho mam :)
mam 15 a viem ze som este v puberte a v hlave to mam riadne pomotane este ale o to teras nejde no mam jeden celkom fain vztah je mi snou dobre ale ja sa stale zamyslam nad tym ze naco mi je nejaky vztah ked sa neskor rozideme a bude stoho len nestastny aj tu na tomto fore je toho dost popisane ze sklamanie v laske a podobne veci a je tu toho naozaj dost tak naco vlastne sa na niekoho viazat ked vas neskor sklame?vysvetli mi to niekto?
mne na nej velmi zalezi a nechcem nic pokazit tak sa najskor spytam a zistim co sa len da a potom to spravim tak prosim napiste
Ked sa pytas na take veci tak este zrejme niesi zrely na vztah ...
naozaj mam hovorit a robit to co citim? napriklad ked jej mam chud povedat ako ju velmi lubim v akomkolvek momente tak to mam spravit? alebo proste ked jej chcem dat pusu tak jej ju mam dat ked to tak citim?
co sa tyka slov, hovor len to co citis, co sa tyka skutkov bud mily, nežny, pozorny a hlavne slusný.a darcek- kvietocka vzdy potesí a nemusi byt práve ruža- ta je otrepana- skus nieco polnejsie...