baby, co si myslite o mojej postave.. ?? mam 175 cm a 55 kg.. ppodla BMI som podvyzivena, ale v skutocnosti to tak vobec nie je, pretoze mam postavu v tvare hrušky - vacsi zadok, boky, ale uzky pas a skoro ziadne prsia...
neviem, nezda sa mi, ze by som bola prilis tlsta, ale ked si obleciem nieco obtiahnute alebo saty, tak sa mi zda, ze mam boky a zadok strasne vyrazne...
neviem ci mam zacat drzat dietu a chudnut...
schudnut ci nie ?
Nechudni,pri tej vahe a vyske...rozhodne nie.Ak ta to tak velmi trapi,skus cviky -odkaz odstránený- a chlapi maju radi pekne boky:D pozri na Beyonce
co ja by som dala za to vyzerat ako ty? Chces moje miery? 168 cm a 65kg. Staci? A mam vsetkeho vsade vela. No ale nevadi, podla mna mas super postavu a väcsi zadok a boky su strasne sexi, to ti povie kazdy chlap:-) nechudni urcite, ale mozes cvicit, plavanie perfektne fotmuje postavu. Aspon mne pomaha. (ja som nekdy mala 53 kg a potom som pribrala na 72!!! a teraz mam 65- chodila som plavat a trochu upravena strava,a je ked teraz s ami zda ze priberiem aj zo vzduchu:-)))ale neblazni, fakt mas dobru postavu:-)
uuurcite nemusis chudnut! a to, ze mas taky typ postavy, to uz bohuzial neovplyvnis. avsak mozes si dopomoct spravnym cvicenim. pre tento typ postavy je vhodne toto: aby si si vylepsila problemove partie, je nutne aby horna cast tela bola dobre vypracovana. pre spodnu cast tela plati: cvicenie s malou silovou zatazou, ale caste zapojenie bokov a stehien. opat pripominam rovnomerne prekrvenie, tym sa tkan rychlejsie stiahne a tuk sa efektivne odstrani. cvic pravidelne aspon trikrat tyzdenne, spodne partie najlepsie upravis na kolieskovych korculiach, behom alebo aqua-joggingom.
vobec nepotrbujes schudnut!! skus sa viac hybat, pekne ti to vytvaruje postavu. To ze mas postavu tvaru hrusky nemozes ovplyvnit, ale vacsine chlapov sa to paci :)
mas uplne super postavu,neblaazni a tes sa z nej;D