Ahoj. Som študent na výške a nemám veľmi čas na choroby, ako asi vačšina z nás. Často ma dostane nachladnutie, chríbpka a podobné záležitosti, viete poradiť nejakú dobrú prevenciu. Resp. aj najrýchlejšiu liečbu. Preferujem prírodnú, ale príjmem akýkoľvek dobrý nápad ďakujem všetkým :).
CHRIPKA,PRECHLANUTIE - PREVENCIA,LIECBA
papaj vela cerstveho ovocia, zinok, v chladnom pocasi sa dobre oblec, pi vela tekutin a casto vetraj. a ked uz to na teba pride, tak sa zabal do deky, urob si horuci lipovy alebo bazovy caj s medom a skus to vylezat.
najjednodukšia metoda:nahrej si stredný prst, stredný článok,napr.nejaký kovový predmet nahrej v horúcej vode a a tým ohrievaj strdný článok-na dlaňovej strane-overené praxou!!
ja som sa uz neraz dostala zo zacinajucej choroby pomocou grapefruidov. Aj 3x stava z dvoch grepov za den.
Megadavky vitaminu C(1 gram za hodinu, hlavne v nedrazdivych formach pre zaludok, napr ester C), 2-3 dni.
Tiez preventivne kazdodenne selen(200 mcg) zinok (25-50 mg) a obcas dobre zmesi probiotik udrzuju zvysenu imunitu.
ved normalne horuci caj paralen,celaskon sup pod deku vyspat to..a uz