Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

Timka_XoXo

Ahojte volám sa Timka Berková a som z okresu Michalovce.Mám problém s tým že sa moje vlasy vlnia a nepomáha žiadný šampón.Keďže sa majú šampóny striedať preto aby boli zdravšie tak tie šampóny striedam ale márne.Mám svoje vlasy asi zdravé preto lebo su není mastné tak skoro a nerozštiepavajú sa my.No ale prejdem k téme.Svoje vlasy mám dlhé skoro po zadok a vizerá to hrozne keď sa mi takto vlnia.A neznášam to keď sa mi na konci trocha stočia a vtedy to vizerá úplne že Fuj :) Tak som sa chcela opýtať že či mi nevie niekto poradiť kúpiť si nejaký šampón alebo sprej.Ak máte nápady tak prosím Vás píšte.Ďakujem Pekne :)

cc

Ahojte dievcata,
pozeram vasu diskusiu a musim reagovat. My dodavame Brazil Keratin pre SR trh. Specializujeme sa vyhradne pre tento produkt cize mame dlhodobe skusenosti nielen s produktom ako takym ale aj vysledkami aplikaciou a skoleniami. Je dolezite vyzdvihnut tieto veci:
1.Brazil Keratin regeneruje strukturu vlasu a opat navracia lesk a zdravie. Nijak neposkodzuje vlas ale naopak.
2. Brazil Keratin dlhodobo narovnava vlasy a to nasledovne.
A, jemne vlasy narovna, uhladi a zregeneruje. Nieje potrebne ich zehlit.
B, tvrde kucerave nepoddajne vlasy narovna, uhladi a zregeneruje /ale neocakavajte vysledok ako ked cerstvo vlasy vyzehlite, po umyti sa spravi jedna velka vlna/.
Vlasy vsak su jemne, krasne, zdrave a narovnane. Doba upravy sa rapidne skrati cca o 80-90% casu. Samotna kura vydrzi vo vlasoch pri prvej aplikacii od 2-4 mesiacov zalezi od toho ako casto si umyvate vlasy. Kura sa vymyva z vlasu postupne najprv sa vymyva lesk postupne narovnanie a najdlhsie ostane vo vlase Keratin pretoze tej je hlboko vo vlase. Po opakovani kury cca po 2-4 mesiacoch uz kura vydrzi dlhsie vo vlase cca 3-5 mesiacov. Takze odporuca sa opakovat vzdy po vymyti. Ak sa kura dava castejsie nieje to nijak skodlive a skor to vlasom prospieva tu je vsak len otazka financii. Ceny v salonoch sa pohybuju od mnozstva minuteho materialu a casu straveneho pri aplikacii cize od 60 - 150 Eur.
Po kure je potrebne dodrziavat spravne domace osetrenie a to sampon, kondicioner BK minimalne ktore neobsahuju hydroxid sodny. Co robi hydroxid sodny? Narusa keratinovu kuru a tym sa kura vymyje velmi rychlo z vlasov.
Doporucujeme taktiez serum BK ktore dlhsie predlzi efekt lesku a kury a lotion BK.
Dolezite je aby kuru aplikovala kadernicka ktora je zaskolena, pretoze spravnou aplikaciou a preciznostou sa zabezpeci spravny vysledok kury a jej dlhodobost efektu. Preto my dbame na skolenie pre kadernikov, ochranu a bezpecnost zdravia pri praci.
Na trhu sa objavuju viacere produkty Brazil Keratin ktore su cenovo velmi nizko. Vacsinou su to produkty z Ciny a dovoz lacnych produktov ktore su nahradou Brazil Keratinu a vacsinou obsahuju velke nepovolene mnozstvo formaldehydu alebo mocoviny ktora moze byt nahradou. Taktiez keratin ktory akoze obsahuju je z prasacej srsti a podobne.. Preto je dolezite vediet ze nielen cena zohrava najdolezitejsiu ulohu a je potrebne si preverit odkial dodavatel vozi tovar, ci ma skusky EU, povolenia a hlavne ako k predaju pristupuje ak predava koncovym zakaznikom bez upozornenia asi to nesveci o velkej profesionalite a kvalite.
Verim, ze som vam zodpovedala vsetky vase dotazy ak by ste mali otazky dalsie som vam plne k dispozicii na maili.
Viac o nas najdete na strankach www.brazilkeratin.sk

zuzanama

Novinka na nasom trhu sa vola Brazilsky keratin, dajte si do googla, maju peknu stranku. Toto osetenie vlasov sa da robit len v kadernictve, je to dost drahe, podla dlzky a hustoty vlasov od 30 do 120eur. Chcem to zaviest vo svojom kadernictve, zatial vsak nemam na to peniaze, material je drahy, preto aj ceny pre zakaznikov su take. Myslim si vsak, ze je to nieco, co u nas na trhu doteraz chybala, ak aj bolo nieco podobne, tak bud este drahsie, alebo k vlasom nesetrne. Ak ste niekto z LM, ozvyte sa, chcela by som vediet, aky by bol o tuto novinku zaujem u nas.
V Cechach je to trochu dlhsie na trhu a su na to velmi dobre ohlasy, pokila sa da verit intrnetovym diskusiam, tak si pozrite aj to, ak chcete. ja brazilskemu keratinu verim, kupim ho v priebehu buduceho mesiaca.

jajkafr

ja som si tiež kúpila šampón aj kondicionér Nivea straight and easy ale nepomáha to vlasy mám vlnité rovnako ako keď som si ich umývala iným šampónom takže aj naďalej som verná žehličke na vlasy

mnamka257

uz ked sa vlasy zehla raz za den tak sa nicia. a to ci vydrzia rovne a kolko zavisi od typu vlasov. a dobry pripravok na vyrovnavanie je od Nivea Straight and easy. a dobre tipy najdete aj na tomto blogu: www.girls-life-br.blogspot.com

britney

moje vlasy su tiez kucerave a ja si ich zehlim 3-krat do tyzdna ale ked ich chces zehlit tak ich aj vyzivuj a staraj sa o ne NIKDY nezehli bez nejakeho ochranneho spreja a nezehli si ich kazdy den olutujes to...

KAROLINA :)

Ja mám skoro ten istý problém..Je to proste strašné..Mám vlasy takého typu, ktorý neni ani opísateľný, proste nie rovné, nie kučeravé, ale niečo medzi tým,mám veľké vlny, a si viete predstaviť ako to vyzerá na mojich vlasoch, keď mám dĺžku asi po plecia. Chcem si ich nehať konečne narásť. Lebo asi zošaliem. Dúfam že to bude vyzerať lepšie. A etše tá moja "kvalita" vlasou, no hrozné, proste rýchlo sa mi masnejú, a to hlavne na vrchu hlavy, a mám ich strašne suché dole. Mala som už čierne, blond, červené, ale aj tak som sa nakoniec vrátila k svojej pôvodnej hnedej farbe. To bude asi preto, lebo som toľko experimentovala. Teraz sa mi to ozrkadlilo...Mám veľký problém s tou mojou hustotou. Nepochopím prečo nemôžem mať jemné rovné nie moc husté vlasy. Je síce pravda, že každý chce to čo nemá. Ale proste ja nechcem žiadne zázraky, nechcem krásny účes, alebo neviem čo. Očarujúcu farbu, a lesk. Len proste vlasy, ktoré si nemusím každý deň čo deň žehliť a upravovať. Na žehlenie a česanie vlasov zabijem veľa času. Mne sa páčia vlnavé vlasy, ale nie také vlny obrovské, alebo to by tieý bolo v pohode, lenže do toho ešte husté..Och..Asi tak pred 5 rokmi som si dala vlasy do postupna. V Tedy som ani netušila a nemala žiadnu šajnu o tom aké budem mať stým problémy. Kedže som bola sprostá za tých 5 rokov som sa dala asi 6 krát ostrihať. Takže tá ofina mi nenarástla. Stále mám ofinu kračiu ako svoje vlasy. Ale ja chcem všetky vlasy rovnaké v rovnakej dĺžke. Mne sa točia hlavne konce, a to do hocijakých strán. Vlasy musím nosiť len rozdelené na polovice a v čelenke. Pretože keď si ich dám normálne, a dám si ich do zadu na chrbát. Vyzerám hrozne. Je to strašne veľké. A problém mám ešte stým že keď si vlasy zmyjem mám ich síce dobré. Ale ako náhle sa mi uschnú hrôza. Strašne jemnučké a také že mi doslova stoja!. Dosť často sa mi nedajú ani rozčesať. Mala som už nejaké tie prípravky na "vyrovnávanie" vlasou. Ale nepomohlo. Napr. Gliss Kur _Hair repair sampon(Asia Straight), alebo, Straight and Sleek - Také s oriflame v takej žltej flaštičke to sa aj zmýva,alebo rôzne prípravky od Balea, či od Elseve, Syoss, Garnier. Fakt nič nepomáha..Bola som už aj u kaderníčky na riedenie vlasov, ale samozrejme NEPOMOHLO ! pretože to mi ani nezriedila, ale skôr skrátila..Neviem fakt čo mám robiť. Ja si asi tie vlasy vytrhám.. Bože poradte mi prosím, fakt je to dôležité, žehlička mi už zničila vlasy..Ale stou rovnosťou a hustotou..

Ďakujem..

dzuliana

Caute.Mam taky problem.Umyjem si vlasy kym este niesu az tak vysusene su dobre uplne perfekkt.Ale ako nahle uschnu a rozcesem sa tak mam na hlave straaaasny vybuch.Nemam ich ani rovne a ani kucerave ale take vselijake.Raz za cas si ich vyzehlim ale casto sa mi za chvilu uz ten dajaky vlas zvlni co mam robit?Kadernicka mi nato povedala ze mam take vlasy ze oni chceli byt kuerave no na poslednu chvilu si to rozmysleli a vzniklo boze to haaaro co mam...poradtee

Shalala

Aj ja by som strasne chcela mat rovnucke vlasky.Zehlim tiez skoro kazdy den.Proti kuceram nemam sice nic,ale ja mam pocit ze s nimi vyzeram strasne.Nikdy sa mi nevlnia do toho spravneho smeru:o( A preto ich vlastne zehlim...nemam na vyber.Velakrat sa mi nechce a mam na to nervy,ale s takym "bordelom" vyjst na ulicu by som nerada:D Ked sa zmyjem,tak tie konce mam take suche a hned sa zacnu vlnit.Nie ze by sa vlnili pekne od vrchu,iba tie konce sa mi tak kadejako.Mam huste vlasy.Nastastie kvalitnu zehlicku,ale tiez to neni sranda - dat tomu ten spravny tvar!