intimna otazka.....vztah

Príspevok v téme: intimna otazka.....vztah
zvedavec

chcem sa opytat,ako to bezi vo vasich vzathoch,co sa tyka intimnych potrieb,poznam ludi,ktory sa nemozu vypotrebovat,kym su s partnerom,aj mne je to trapne,aj ked sme spolu 5 dni v byte,nie a nie ist na wc...tak isto,si ani jeden z nas pri tom druhom neulavi plyny,negrgne...ani nechcem,aby to tak bolo,no raz dakomu ujde a bude to trapas...ako sa dopracovat priodzene k tomu,ze si mozme spolu prdkat,kakat kedy treba....

myis

My sme sa vzdy na tom s mojim priatelom rehotali. On prdi ako stary dedo, ja take problemy nastastie nemam, ja zas grgam ako prasa. A este po dvoch rokoch sa na tom smejeme

gomez

:)) dievčence, vy ste podarené :)) Takú obavu máte o svoje vzťahy, že si aj bok necháte vyvaliť:)) Neviem si predstaviť, prečo by mi to malo vadiť. :)) Ale ste zlaté, dobrú tému ste načali...:))

agina

Vsetko sa casom dostavi.Ste predsa ludia a kazdy ma tie iste potreby, vobec by som sa nezamyslala nad takymito vecami.Do zachodu si kupte rozne osviezovace a mas to vybavene...

hanboska

presne,sama neviem,co s tym,lebo man to stve,a najhorsie je,ze ked to zadrziavam,mam brucho strasne nafuknute,a buble mi v nom nahlas...a aj ked mi uz treba ist kakat,nejako to psychicky nezvladam,lebo sa bojim tych zvukov,pritom,keby sa toto stalo priatelovi,beriem to uplne v pohode

fialocka

a poviem vam ked som u nho tak aj 2 dni nekakam :(

az ked pridem domov..
neviem ale mne je to strasne trapne a sme spolu 2 roky .

dufam ze uz sa to u mna zmeni:)

fialocka

aj ja mam taky problem.
moj priatel v pohode povie ale som si ulavil tak som sa fajnovo vykakal:)az ma ritka boli:)

a mne je to trapne ,cakam kim odide a utekam na wc:)