Kruhy pod očami

Príspevok v téme: Kruhy pod očami
stanley

Ahojte...aké prípravky by som mal používať, aby som trvale odstránil kruhy pod očami, teda napr. nejak spevnil tú veľmi makkú kožu pod očami tak, aby tam nebolo vidno tú líniu? Je to nepekné a snáď sa to nejak dá odstrániť...ďakujem za akékoľvek príspevky (snáď k téme)..ahoj

jarka1

Stanley, viem o čom hovoriš. Dnes už má skoro každý probémy s kuhami pod očami. Aj ja. Kozmetická firma Mary Kay má v ponuke novinku - revitalizačné sérum pod oči. Nechcem robiť reklamu, ale ja po 3 týždnoch vidím vysledky. stojí 1090 sk a vydrží dlho a má trvalé výsledky, nie len dočasné. skús a daj vedieť ako ti to pomohlo :-)

Ivulka

tak stanley, kruhy pod očami, to sú presvitajúce žilky, lebo je tam jemná vrstva pokožky, a odstrániš to tak,alebo zmierniš, že každé ráno si namočíš oči do vody, a asi 2 min. otváraš a zatváraš oči pod vodou. Malo by to pomôcť.

stanley

Noo, nemyslim si, ze kazdy druhy fici na meku-upe...ja som myslel, ze nejaky krem by bol dobry, tak zo zdrav. hladiska skor, ako len zakrit...postupne, co by mi to pomohlo, alebo co by mi to len nejak zmiernilo tie kruhy...fakt nic take nieje?..

ninika

pokial viem...o nicom takom som este nepocula...takze asi take nieco este neexistuje...tu pokozku si mozes "zhrubsit" jedine make-upom a nebude ich vidno a existuju konkretne aj korektory na kruhy pod ocami...a to nevadi aj ked si chalan..skoro kazdy druhy chalan nosi make-up