moj vecny problem su vyrazky na zadku. su cervene a nevytlacitelne.nebolo by dna, keby som ich tam nemala. pritom hygienu dodrzujem.
neviete mi poradit, cim to moze byt?dakujem
vyrazky na zadku
No.to ako keby si mala oci aj na riti :))
dobre, dakujem vam. skusim dat na vase rady. hadam to zabere. nie je to predsa sexi v erotickych gatkoch:)
Dobre ale prevencia je prevencia :)) Nemusi byt biela hlavicka, staci ked odtial vyteka priesvitna vodicka ty si to nemusis ani vsimnut
tak ale tam su biele hlavicky neni. to je proste len taka tvrda hrcka cervena.. nie je to typicka vyrazka
Myslim aj pyzamo, proste kazdu latku s ktorou sa v postely pocas spanku stykas, lebo staci ked mas jednu bielu hlavicku na komedone (vyrazke) a roznesie sa to vsade.. tak preto
uz si to mala lilith? zabralo to? ci to je ak na akne vseobecne. bo mne ani calciova masticka a ine nepomaha
ved spodnu bielizen menim kazdy den. to mam aj pyzamo? a ziadne masticky su na to neni?
To mas akne na zadku, niekto ho ma na chrbte, na dekolte a tak. Kazdy vecer pred spanim si daj cistu bielizen aby sa to neroznasalo inak sa toho nezbavis.