mojmu 11 ročnému synoví hrozí obriezka.prosím poraďte nám niekto kto už má s týmto problémom nejaké skusenosti, či to robia v celkovej narkóze a ako dlho sa hoja rany a pod. za každú radu vopred dakujem...
obriezka
Obriezku nemusis brat ako "hrozbu":) v dnesnej dobe je to nieco bezne.Nie je to uz len akymsi ortodoxnym dosledkom nabozenskych zasad.Chlapi ju podstupuju napr. aj pre to,aby nemali problemy s bakteriami,ktore sa pod predkozkou hromadia.A koluje aj fama,ze to maju,co sa tyka sexu,lahsie,lepsie a ucinnejsie;)
ja mam 32 rokov, slobodny a dal som si to spravit pred tyzdnom a myslim si, ze vek nerozhoduje.Narkoza bola len lokalna, po operacii to bolelo a teraz tyzden potom je to uz lepsie.Pocitam ze za 2 tyzdne to uz bude OK...
Može byť rád, tiež by som si to dal spraviť, ale už mám dosť rokov a zrejme by to bolo o to nepríjemnejšie...
mam priatela ktory podstupil obriezku ako maly, a teraz v tom intimnom zivote je to super, plne mi to vyhovuje.
Milá Petra, aj môjmu synovi to najskôr niekoľkokrát robil urolog. No postupne ako rástol, tak to už nestačilo. Operácii sa nedalo vyhnúť.
TO CO CITAM MA PREKVAPILO NEMYSLELA SOM ZE SA DNES ROBIA OBRIEZKY MOJMU SYNOVY TO STAHOVALY POSTUPNE NA VIACKRAT U UROLOGA
milá rata dakujem za radu, ešte sa chcem spýtať ako dlho bol syn v nemocnici a či rodič tam môže byť tiež a koľko má teraz syn rokov?
Môjmu synovi robili obriezku, keď mal 4 roky. Robili mu to v celkovej narkóze. Po zobudení mal bolesti a hlavný problém bolo prvýkrát sa vycikať. Zvládol to však. Hojilo sa to veľmi rýchlo. Čo sa týka hygieny, nemá s tým odvtedy žiadne problémy.