Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz mesiac mi meska menstruacia

simiiiiik

Čaute,mešká mi menštruácia už mesiac aj niečo.Stále mám pocit že dostanem ale menštruácia sa nedostaví :/ Ale taktiež mam aj niektoré príznaky tehotenstva.Test som si nerobila lebo sa bojím :( ....čo sa deje ?

lefa

kexulqa, ja som zrovna prišla z Čiech, kde som bola vyše mesiaca a už mi meškajú dva týždne, takže je to úplne normálne..zmena prostredia je tiež jeden z dôvodov

moniqa87

no ja by som nepovedala, ze take meskanie menstruacie je ok, takze zajdi doktorovi, kamaratke tak nepravidelne chodil menzes a musela sa nakoniec liecit liekmi, takze cim skor k doktorovi

jasnacka

denisa: samozrejme to moze byt aj tym..ja ked idem na dovolenku k moru napriklad tak sa mi vzdy rozhodi cyklus.. zmena prostredia urcite to moze byt z toho..

denisa

no ja zvycajne mavam menstruaciu okolo 24-28. no teras je to uz 30 den a stalo sa mi to po prvy krat.priznaky mam ako obycajne iba co je cudne mam trochu viac slin.tehotna by som nemala byt kedze som mala iba 4 krat sex s kondomom.zmenila som pobyt z teplej krajiny sicilia a prislasom do anglicka . neviem ci to moze byt aj tym

alzbetka

podla mna sa nemusis bat ak si nemala sex...mne meskalo dva mesiace a potom menzes prisiel ...skutocne sa to len nevie trafit do terminu...a to mi tez chodilo presne a zrazu hento..taktiez som sa bala ale podla mna nemusis...ak ti nebude chodit este taky mesiac dva potom by som sla k doktorovi..aj ked je to neprijemne, ...

mario supa

Viem že som chalan, takže tu nemám čo veľmi kecať... no poznám babu čo jej to tiež meškalo okolo mesiacu, aj viac. Takže je to v norme.