Mam tak velikansky problem. Uz asi mesiac mi meska menstruacia. Co s tym? Zatial som ju dostala vzdy presne alebo maximalne 5dni neskor...
Uz mesiac mi meska menstruacia
kexulqa, ja som zrovna prišla z Čiech, kde som bola vyše mesiaca a už mi meškajú dva týždne, takže je to úplne normálne..zmena prostredia je tiež jeden z dôvodov
no ja by som nepovedala, ze take meskanie menstruacie je ok, takze zajdi doktorovi, kamaratke tak nepravidelne chodil menzes a musela sa nakoniec liecit liekmi, takze cim skor k doktorovi
no dufaj ze ti nebude meskat celych 9 mesiacov... :D
denisa: samozrejme to moze byt aj tym..ja ked idem na dovolenku k moru napriklad tak sa mi vzdy rozhodi cyklus.. zmena prostredia urcite to moze byt z toho..
no ja zvycajne mavam menstruaciu okolo 24-28. no teras je to uz 30 den a stalo sa mi to po prvy krat.priznaky mam ako obycajne iba co je cudne mam trochu viac slin.tehotna by som nemala byt kedze som mala iba 4 krat sex s kondomom.zmenila som pobyt z teplej krajiny sicilia a prislasom do anglicka . neviem ci to moze byt aj tym
podla mna sa nemusis bat ak si nemala sex...mne meskalo dva mesiace a potom menzes prisiel ...skutocne sa to len nevie trafit do terminu...a to mi tez chodilo presne a zrazu hento..taktiez som sa bala ale podla mna nemusis...ak ti nebude chodit este taky mesiac dva potom by som sla k doktorovi..aj ked je to neprijemne, ...
Presne tak! Ja to mam niekedy kazdy mesiac, inokedy az po 3 mesiacoch a hocijako.. Nic si z toho nerob. :)
Viem že som chalan, takže tu nemám čo veľmi kecať... no poznám babu čo jej to tiež meškalo okolo mesiacu, aj viac. Takže je to v norme.