Myslite si že ma ešte miluje?Včera sme sa pohadá vždy máme iba take mále hadky a dnes mi napíše zabudnime na to čo sa včera stalo ale ked sa este raz pohadame...je koniec!co si o tom myslite..?velmi ma to trapi bo mi na tom človeku zaleži a ved človek sa nikdy nexce hadat nasxval... ved to niekedy príde nie?ze je wymera nazorov...
Miluje ma este?
vsetci robime chyby...netrap sa tym..ked zrobis tak zrobis...myslis ze on nikdy nerobi chyby? vypust to z hlavky a uzivajte si spolocne chvile...lebo nic netrva vecne a naco potom lutovat ze ste spolocny cas mohli stravit aj lepsie ako hadkami.cmuk
mno wed sme dnes uz boli spolu a wsetko w pohode..ale sa bojim ajked newiem coho, že urobim nejaku xybu...:(
1 a pol roka..a robime si srandu. obcas ked sa ja s nim hadam tak sa smeje popod fuz a vie ze mna to viac vytaca..a potom povie..no a teraz porozmyslaj co si povedala a mi to pride tiez smiesne ze vlastne dristy,a lubime sa dalej...laska..co na to povedat..hehe
wed ani ja nemam..hada hadky a najwiac ma boli to ze ked som mu wolala nedwiahal ma a ked som mu wolala z clear ma uz zdvihol..uplne na mna kaslal...a ja som mohla wecer plakat a plakat ..a kolko xodis s tym swojim?
nemam rada hadky, no vdaka nim sa o sebe dozvieme zaujimave veci ktore si inak nepovieme....sranda..no obcas aj ne...ale myslim si ze ta ma rad a len ta chce strasit..ja by som mu napisala...omyl..ak sa uz ne, tak JA sa s tebou...a velkeho :). ak ma zmysel pre humor tak to pochopi..vela zdaru