SEX UZ ROK A STALE BOLI!! =,(

dubka

nie je pravda, ze je to normalne... nič neboli len tak. bolest pri sexe,pri menstruacii, ze menstr. meska a podobne..vždy je to problem,ci vacsi alebo mensi, ale treba ho riesit. Ak mate bolesti pri sexe už rok, neexistuje ze je to normalne. Ak lekar povie po kompletnom vysetreni, ze si v poriadku, to je ok. A potom treba zajst aj s priatelom, za sexuologom a psychologom. Tak je to.

moniqa87

vsetko to mate v hlave a to sa tazko riesi a vobec sa neda nejak radit, len vy same sa musite uvolnit a uplne partnerovi doverovat... ja som nieco podobne prezivala tiez prvych par mesiacov co som zacala s priatelom spavat, ale postupne som si uvedomila, ze to ma na svedomi moja psychika a potom sa to dalo uz prekonat lahsie, ked som vedela, ze to mam v hlave...
poradim vam len jedno, musite s tym bojovat vo vlastnej hlave a vsetko si to dobre prebrat a mozno aj s partnerom, drzim vam palce

luckaaa

ninika aj mna to boli celu dobu pocas toho a aj potom...doktorka mi vravela ze som ok, priatel sa strasne snazi a stale nic.. ale najhorsie, ze on si to naozaj neuvedomuje, ze to ku kvalitnemu vztahu chyba, on hovori ze musime vydrzat, snazit sa...lenze kolko sa este budeme snazit, 10 rokov??? on mi na to povedal, ze nech, ved sa mame radi...som rada ze to tak berie, ale na druhej strane je to aj zle... keby som sa s nim rozisla, tak on to neprezije...zacarovany kruh...

ninika

hm vazne nie si jedina..aj mna to boli..spavam,e spolu uz vyse roka a pol a boli to...pouzivame aj lubrigacný gel( s nim je to trosku lepsie) ale stale boli..po 5min to boli a potom ma to boli aj na druhy den( ked sa chceme o nieco pokusit) uz neviem co s tym...a presne ako hovoris ty lucka...sex by mal byt vo vztahu super...a nie takyto :,(priatel mi sice aj povie ze nie..nezalezi iba na tom..ale v buducnosti to bude vadit..a dost...len o tom ON este nevie...

Viktoria a vazne neviem co ti poradit..bud je to kvoli nedostatocnej vlhkosti...teda si malo vzrusena..ale to moze byt aj napr.kvoli nejakej chorobe...ale to mas v hlave...

luckaaa

no, ja s tym mojim sexujem asi 3 roky a neuveris, stale to boli aj mna... pritom on tiez nie je ziadny obor tam dole, mozno trocha sirsi... sa pytam samej seba preco sme este spolu, preco ma stale lubi a tak...pretoze ja v zivote chcem mat kvalitny sex, inak budeme urcite nestastni, to proste k harmonickemu a stastnemu vztahu patri a ja sa o to nenecham ukratit... i ked po pravde ja uz neviem... uz mi aj kupil vibrator takej mensej velkosti, ze potom to bude snad lepsie...ano, s vibratorom to ide ale s priatelom nie... ked to pojde takto dalej, tak sa asi v kamaratstve rozideme.. lebo naozaj budeme nestastni...a uz ma ten sex ani nelaka, ked viem aka tortura ma caka a on sa chudak totalne snazi!!!aj lubri mam aj vsetko... takze neboj, nie si jedina...

inuška 31

Asi treba dlhšiu predohru, a ak budeš dostatočne vlhká potom by to malo byť ok, alebo skús sa opýtať svojho gynekológa, inač neviem poradiť