Dlho som otalala s touto temou, ale neda mi to... Je mozne, ze male pysky su vacsie ako velke pysky? Je to normalne? Kolko maju mat zhruba cm? Ako to ma podla spravnosti vyzerat? Pocula som, ze sa daju operativne zmensit. Ma s tymto niektora skusenosti? Dakujem.
velke a male pysky
dakujem, potesili ste ma,ze nie som v tom sama:)
ahoj, ja ich teda tiez nemam prave najmensie... dokonca som sa bala ci to nie je nejaka choroba alebo co. konecne viem ze je to v poriadku a ze taky mini problem mame viacere.
No ahoj, mlé pysky môžu byť kludne väčšie - môžu pretŕčať-vobec to nevadí.Nevidím dôvod na operácie.Ak je to gigantickí rozmer, že sa ti to nezmestí do nohavičiek, tak vtedy by som sa išla poradiť s chirurgom, ale pochybujem, že to je tak v tvojom prípade. Ak si to chceš porovnať, stačí ti nahliadnuť do rôznych pánskych časopisov a podľa fotiek uvidíš. Nie je definovaný presný rozmer alebo pomer oboch pyskov, u každej to je individuálne-podľa celkového tvaru. Nerob si s tým zbytočné starosti.Pa
Mam uz manzela...ohladom tejto temy nic nespomina, brali sme sa min. rok v oktobri:), pozname sa 9 rokov. Je to len moj pocit...ale zdaju sa mi fakt vacsie, mozno nieco poriesim casom. Mozno keby sa pripojili ostatne:) a zistila by som aspon velkosti inych citateliek. vdaka
Nemam s tym zdravotne problemy, len z estetickeho hladiska mi to moc nevyhovuje... dakujem za odpoved:)