Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie hlavy

Pomoccc

Ahoj potrebujem poradiť. Svrbí ma hlava. Vši som už mala ale teraz to na vši nevyzerá. Hlavu sme prezerali a hnidy sa neocitli. No keď sa škrabem po pokožke mám presne taký mastný povlak ako keď som mala vši. No keď som mala vši tak ma pokožka a kusance svrbeli, teraz to miestami štípe nie velmi ale trošku. No je pravda že som bola pri koňoch. Chodím jazdiť a bola som tam dlhšie takže som sa s koňmi stýkavala denne. Čo to môže byť? Žeby nejaké blchy alebo to budú ozaj tie vši? Prosím pomožeee

ANGEL-DEMON

pokožka nielen hlavy svrbí lebo je suchá.... treba si robiť zabaly olejové, aspon 1x za mesiac vmasirovat do pokozky hlavy....
ja mam taky problem v zimnych mesiacoch a takto to riesim a je to vtedy v pohode... svrbi ma hlava, dam si olej, pokozka sa premastí, hned to prejde...

Marek919

Môžem odporúčiť: umyť si hlavu studenou vodou, použiť Dithiaden (najlepšie i.m. i.v.) prípadne do hlavy vmasírovať LOCOID CRELO / LOTIO ...

Liliprun

Pre vsetkych co vas svrby pokozka hlavy kupte si sampon eucerin atopicontrol na svrbiacu a citlivu atopicku pokozku hlavy mne velmi pomaha od.kedy ho pouzivam.ziadne.svrbenie.a.to som sa nonstop.skrabala na hlave . Odporucam

Kuka

Dobrý deň prosím Vás, poradili by ste mi? Už treti deň ma riadne svrbi hla, vši nemam...može to byť tym že mam zniženu činnost štitnej žlazi? Vlasy mi vypadavaju, ale neviem čim to je sposobene... Možno ze aj preto mi vypadavaju lebo mam dlhé vlasy? Ďakujem

Slavka77

Na vsi je najlepsie urobit olejovi zabal .Na vlasy si daj olej bud olivovi alebo slnecnicovi zabal vlasy do igelitu a uteraka aspon na pol hodiny .Potom vyces vlasy od vsi.Umy vlasy a vyces znova .Vsi olej zadusy a budes mat pokoj.Potom to po tyzni pre istotu zopakuj.Bude to dobre aj mojim detom som tak robila ked boli mali

Sendikep

Už ma 3 týždne svrbí hlava skúšala som aj šampon proti všiam ale nepomohlo mám na pokoške hlavy take biele botky a je ich veľa už to nemôžem vydržať poratte mi prosim čo mám robyť aby ma nesvrbela hlava.:( za pochopenie dakujem. :(

Natqa29

Presne, ale vši nemám (už som hlavu prezrela asi 1000 krát) mám ich torchu msstné, ale iba trošilinku, myslíte, že je to tým? :/

Kýčera

Fuj, Kýčera, čo tam robí tá ypsilonka? Flákala si sa, keď ste preberali skoňovanie prídavných mien? Vráť školné!