Ahojte..Chcela by som si popisat s najekym dievcatom co je bulimicka alebo bola...Nechcem tu na fore:( ALe chcela by som sa nieco poptytat..Bola by nejaka ochotna?Napriklad icq alebo mail..to je jedno...NAjde sa nejaka ? VOpred dakujem..Ak nechcete zverejnovat napriklad icq tak tu je moje:427882886...aj mail tu mam...
Dievcata-bulimicky
ako moze uskodit bulimia? velmi jednoducho, prebulimiovala som sa k hernii...mam dieru v branici, zdvihol sa mi zaludok a teraz ho mam medzi plucami, preto v nom mama zapal a apolyp a teraz obcas mavam brutalne zachvaty bolesti v nom,takze mi lekar vyhodil kopec dobrych veci,co uz nesmiem jest. okrem toho kamoska "bulimuje" uz peknych par rokov dost natvrdo,vypada ako anorekticka, ale ma normalne plesinky vo vlasoch, urobili sa jej skvrny na zuboch, odisla jej plet, same akne,samy flak a dake supiny.. no hnus. bojujte zeny, bojujte!
no to je pravda,ze to ze ppp vidia niektore dievcata ako vychodisko ked chcu byt in....ale skutocna podstata preco s tym zacnu drieme vovnutri,ako som uz pisala,je to akasi pomyselna obrana pred vonkajsim svetom
nie si nasa dlznicka,rado sa stalo,ale bola by som radsej keby som sa s tebou mohla tesit z toho,ze ti je uz lepsie;Dak nas chces teda potesit,skus sa zacat stravovat normalne a hlavne sa POROZPRAVAJ s niekym o tom
a asi malokto vie,ze fotecky sa retusuju,bo nikto nie je taky dokonaly ako sa na prvy pohlad zda a mlade kocky z toho potom takto zmagoreju..
a inak vies kolko fimstars navstevuje kliniky pre liecbu ppp?tak ak chces byt fakt in,skus to ty tiez...
ahoj jaji...lebo asi treba zazit,dodrbat si uplne zdravie ...a tak..znicit zivot aby sme si uvedomili ze zivot je o niecom inom ako o fyzickej krase..
a ja dodam shaktuske...ze ja som si zivony dodavala umelo,nastastie,ale nebolo to ono,citila som sa strasne,takze stastny nemoze byt s ppp nikto,iba na zaciatku,neskor uz nie.niektore modelky su chude od prirody,ine ktore nadobudnu takymto sposobom postavu su urcite nestastne,lenze na fotkach to nevidno...
ahoj shaktula;D skoda,ze niektori ktorym radime si to nechcu zobrat k srdcu a potom to ide s nimi dolu vodou,hoci im vravime,ze robia obrovsku chybu
dufam,ze adrianka si to skoro uvedomi a bude sa snazit vyskriabat sa z toho bludneho kruhu s5 na slniecko
lebo tie "ziviny"si dodavaju "umelo"...a netreba verit vsetkemu co vidim v TV :-))