MAM PROBLEM ://..vlastne moja najlepsia priatelka ho ma :((

Príspevok v téme: MAM PROBLEM ://..vlastne moja najlepsia priatelka ho ma :((
loly

baby pomozte mi niektora :((..moja velmi dobra priatelka ma problem..prestava jjest...ide o to,ze sa jej brutalne uz strasne dlhy cas paci isty chalan..ale problem je v tom,ze ma holku,aa ona je strasne stihla..aa tak lenka prestava jest...casto byvaju dni,ked pije len vodu,alebo je len ovocie,alebo si da len nejaku ovocnu tycinku...ja jej strasne chcem pomoct,nechcem z nej mat anorekticku :((..co mam robit?? :((( poradte :((

loly

aoj moja..no nevieeemmm,teraz je celkom v pohode,nezdaa sa,ze by uz tak smutilaa..snazila som sa jej dohovarat,myslim,ze trosicku pomohlo..
alee bojim sa toho,ze ked jej zas napise,alebo sa niekde stretnu,ze sa to zas vrati aaa ona opat podlahne :((

sjella

AHoj. Ja osobne si myslim, ze ju to casom prejde. len dolezite je, aby to "casom" nebolo neskoro... A preto si tu ty :) staraj sa o nu, skus pre nu vymysliet nejaku zabavku, aby prisla na ine myslienky a najma, mozno jej vysvetlit, ze to ze bude stihla, jej vobec nepomoze. ked raz ma niekto priatelku a ma ju rad, ostatnu su mu (bohuzial, alebo nastastie) ukradnute.. Okrem toho, komu by sa uz len pacila vychrtla dievka?Alebo na nu skus ist inak a povedat jej, ze schudnut sa da inymi sposobmi a chodte do fitka. Aspon spravi neico pre svoje zdravie a je dokazane, ze cvicenim sa uvolnuju endorfiny, takze sa tym dostane aj do dobrej nalady :)