baby pomozte mi niektora :((..moja velmi dobra priatelka ma problem..prestava jjest...ide o to,ze sa jej brutalne uz strasne dlhy cas paci isty chalan..ale problem je v tom,ze ma holku,aa ona je strasne stihla..aa tak lenka prestava jest...casto byvaju dni,ked pije len vodu,alebo je len ovocie,alebo si da len nejaku ovocnu tycinku...ja jej strasne chcem pomoct,nechcem z nej mat anorekticku :((..co mam robit?? :((( poradte :((
MAM PROBLEM ://..vlastne moja najlepsia priatelka ho ma :((
AHoj. Ja osobne si myslim, ze ju to casom prejde. len dolezite je, aby to "casom" nebolo neskoro... A preto si tu ty :) staraj sa o nu, skus pre nu vymysliet nejaku zabavku, aby prisla na ine myslienky a najma, mozno jej vysvetlit, ze to ze bude stihla, jej vobec nepomoze. ked raz ma niekto priatelku a ma ju rad, ostatnu su mu (bohuzial, alebo nastastie) ukradnute.. Okrem toho, komu by sa uz len pacila vychrtla dievka?Alebo na nu skus ist inak a povedat jej, ze schudnut sa da inymi sposobmi a chodte do fitka. Aspon spravi neico pre svoje zdravie a je dokazane, ze cvicenim sa uvolnuju endorfiny, takze sa tym dostane aj do dobrej nalady :)