idem na svadbu,vobec neviem co si mam obliect.
na svadbe som este nebola,mam si dat saty ako na stuskovu ???niake vecerne ???poradte..................prosim................ .............
No saty zo stuskovej...podla toho ake...korzet a satenovu spodnicu po clenky nechaj radsej doma.Videla som par fotiek a videa zo svadieb znamych a take vecerne roby mali na sebe fakt asi len sestra a matka zenicha.Ked saty tak nieco jednoduchsie,vkusne,naco na seba putat pozornost nejakym brnenim,zvlast ked ides ako host a mozno tam okrem partnera ani nikoho nepoznas.Mozu byt aj nohavice a top alebo nejaka pekna moderna bluzka, ci kostym, hlavne aby si sa citila v tom dobre a "sucasne",tu stolu tiez nechaj doma...
Mozes si obliect saty,nohavice a nejaky pekny luxusny topik(ak ma by "hrozili" hole ramena,tak ber aj nejaku stolu).Saty nech nie su vyssie ako je uroven kolien.Nemali by byt biele(a NESMIES byt krajsia ako nevesta,na to nezabudaj)topanky-s uzavretou spicou-posobia luxusnejsou eleganciou.No ak predsa len bude spica otvorena,nesmu byt silonky.A nezabudnut na upravene nechtiky.Uces a ostatne nech je zladene.
Ak ides ako druzicka, svedok, sestra zenicha,nevesty, mala by si si obliect nieco slavnostnejsie, napr. vecerne saty ako na stuzkovu.Odporucam dlhe, kratke su in akurat tak v lete.Samozrejme nezabudni na topanky s uzatvorenou spicou, nie sandalky!!! A pekne si zlad doplnky /kabelka, topanky, nausnice, nahrdelnik.../