Chcela by som sa opýtať, ža ako to je s tou šľahačkou alebo čokoládou napríklad pri orale. Nemôže to uškodiť jeho "pinďúrovi" alebo mojej "mušličke"??
A ak s tým máte niekto skúsenosti, tak nejakú radu ako začať a ako asi postupovať...
Ďakujem ;)
poviem ze mam odskusane cokolada je vazne super ale ta slahacka nooo nic moc.. kazdy ju spomina ale ani neviem preco.. cokolada ma aspon afrodiziacke ucinky a je to vazne bomba..take pikao na partnerovi :P
:) ano, medík a šampus je úúúžasný!:) :))))))) na cukor pozor, aby nezkaramelizoval:)))))))))))))))))))))
z ktorej casti tela vam najviac xuti??..ked uz je pritomma cokolada slahacka..a co tak medikkk:)
Je to fajn, mám to vyskúšané, vrelé odporúčam, mňam
mno ked si predstavim takuto kombinaciu na mojom a partnerovom tele..hmm napadaju ma tie najvzrusivejsie myslienky:D:D
odporúčam... :-)
nee neuskodi to :D...ale tyy vole,brala by som taky zazitook :P...daco nenormalne to musi byt :))
Najčítanejšie články
Výživové doplnky s postupným uvoľňovaním preukazujú vyššiu efektivitu. Máte ich doma?
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Aktuálne na ZDRAVIE.sk