NEÚSPECH V SEXE

Príspevok v téme: NEÚSPECH V SEXE
sader

Som 22r chalan, pomaly budem mať 23!! Som nemal ešte zatial sex, ale teraz som mal 4 mesačný vzťah s priatelkou, mali sme tam 3 pokusy o sex!!!! Ale nedostavila sa mi erekcia, proste som bol asi stresovaný, mal som strach zo zlyhania, ostych a všetko dokopy, kedže to malo byť teraz 1x !!!! Priatelku to ale prestalo už baviť a rozišla sa somnou kvôli tomuto!!!Aj ked som navštívil sexuológa, predpísal mi nejaký výživový doplnok, nepomohlo to, priatelka sa na mna vykašlala!!! Dosť ma to štve teraz, stratil som ju, a aj možnosť prvého sexu vlastne!!! lúbil som ju!!Je to až na porazenie!!!Rozmýšlam, že si zájdem do bordelu alebo tak, kedže to že som panic ma dosť kvári, ale zas na druhú stranu by som to chcel s babou, kt. lúbim a bolo by to z lásky, ne s nejakou xxx !!! Tak neviem čo mám robiť!!?? Neporadíte mi niekto, ak ste zažili niečo podobné!!?? stalo sa vám toto??Jak ste sa s tým vysporiadali?please píšte mi odpovede!! Díky moc!!

nina222

ta tvoja byvala bola riadna krava ak to tak mam povedat...normalne by bolo keby ste to skusali az kym sa to nepodari...a do bordeklu nechod...urcite nedes taku priatelku s ktorou sa to iste podari...:-)

DebilnyDebil

bratu kasli sa na nu... keby ta lubi ona, tak ta kvoli takejto veci neneha vies? a dufam, ze s tym bordelom to vazne nemyslis...

apolon

Sader, takto priblizne som to naozaj napisal? Vyskusat sex len tak z beznej potreby bez lasky? To sa mi nejako nezda. Praveze som sa Ta snazil naviest na cestu lasky. Vies, ja som sa vzdy snazil mat sex s laskou, aj ked iba z mojej strany, ja som sa o to snazil. Aspon som mal tu snahu. Vzdy mi to nevyslo a tie co boli bez lasky, boli take, akoby prazdne. Dobre, sexualne som sa vybil, ale nebolo to ono. A ked sa lubite obaja, tak to je o uplne niecom inom. Urob ako chces, velmi dobre Ti rozumiem, lebo aj ja som bol dlho panic a viem, co prezivas. Ale moje odporucanie je, aby si sa snazil vniest do toho lasku. Bude Ti to chutit viac, nech uz to bude medzi vami vazne alebo nie. A jej tym neublizis, lebo sa jej dotknes svojou laskou.

RNG

Tvoj problem je najpravdepodobnejsie nervoveho povodu(stress atd).
Ale moze byt aj ciastocne sposobeny hormonalnymi vykyvmi alebo cirkulacny.
Na hormonalne problemy, hlavne nedostatok testosteronu, co je dnes caste je dobre brat tribulus terestris(1 gram).
Na problemy okolo cirkulacie(nedostatok NO2 na rozsirenie zil) pomozu niektore aminokyseliny, hlavne arginin(3-4 gramy) ale aj ornitin a cystein.
Okrem toho su rozne zmesy navrhnute pre muzov, viacere doplnkove obchody maju nejake, aj moje.

momi

ahoj, o tom co chces, citis musis vediet najlepsie ty sam a sam sa aj rozhodnut...My ti tu len mozme povedat svoj nazor a to je vsetko... Chapem ako sa citis, naozaj. Ja mam niekedy pocit ako keby som bola z Marsu, ze som proste sama tak dlho. A kedze som stale zamilovana tak sa len trapim a je to pre mna strasne tazke a bolestive :( mam pocit, ze nedokazem uz nikoho tak lubit ako jeho... ze budem dlho dlho sama... a to mi nahana strach /aj ked v mojom prípade sa bojim urcite viac toho, ze nebudem mat pri sebe milujucu osobu a nie ze budem dlho pannou.../Podla mna, v zivote su ovela podstatnejsie a dolezitejsie veci ako je sex! tym ho ale neposuvam niekam do uzadia, na posledne miesta, to nie...Ako sa budes citit potom, ked vyjdes z toho bordelu ako hovoris??? Povies si fajn, zazil som pekne pocity, prijemnu chvilu a uz konecne nie som panic! Ale to je vsetko, podla mna... Ak by som bola na tvojom mieste a spravila to, co chces spravit ty, asi by som po tom znova citila prazdno v dusi... Myslim si, ze je vela takych ako si ty alebo ja, len kazdy to bere a znasa inak... niekto vydrzi, niekto zase nie...

sader

momi, isteže mi záleží na tej láske, len zas to je ten problém jak som spomínal, že tá pravá nemusí ešte prísť niekolko rokov, čo dúfam ,že to tak nebude ale kludne to tak môže byť!!! Proste a za tú dobu by som chcel spoznať nepoznané!!! Tak jak spomínal Apolon, vyskúšať sex len tak z bežnej potreby bez lásky!!! Tá priatelka skutočne nestála za to, tým sa aspon vyfarbil jej skutočný charakter, čo je horšie bol som slepý!!!Keby ma skutočne lúbila, tak ostane pri mne, lenže ne, brala to tak, jak keby som bol vadný alebo čo, brala to z momentálneho hladiska, nie z dlhodobého, na takéto ženy môžem už ****!!To je to,keby som zašiel do bordelu, tak by som o tých ženách vedel už dopredu čo sú zač, horšie to je s týmito falošnými xxx!!Dostal som po nose,aj ked aj z tohto si berem ponaučenie! :))...čiže proste, priznávam, neviem prečo, ale trocha ma to kvári to bremeno, že som stále panic, ja neviem, niekto to bere v pohoe, ja až tak nie!

apolon

cicciiii, sama si si odpovedala na to, ci bude v sexe s laskou (ja to radsej nazyvam milovanim) nejaky rozdiel oproti sexu bez lasky (proste taky, lebo mas chut a je jedno s kym). Precitaj si poslednu vetu, ktoru si napisala. No a prave v tom to je. Sex s laskou je ovela, ovela krajsi. Kto zazil oba, vie rozoznat rozdiel. Sader, to co som radil je postavene na takejto skutocnosti. Povie Ti to kazdy, kto zazil sex z lasky. To nie je nieco vysnivane, nieco chybne. Prave naopak, sex bez lasky je nieco chybne. Ludia, ktori sexuju (bez lasky) si to nechcu pripustit, lebo sex je strasne prima a uraza ich, ze by mali byt akoze "chybny". Nuz chybny je ich nazor, inak nic.

momi

sader, je pravda, ze kazdy je iny a ma aj ine hodnoty... vidim, ze je pre teba dolezita aj laska, tak to nemen!!!A tvoja priatelka ti za to trapenie nestoji, ked ta nechala...Mam tiez 22 a stale cakam...vlastne som spoznala cloviecika, ktoreho moc lubim, s ktorym som chcela byt (pre mna je vynimocny, skratka ten pravy- proste to tak teraz citim...), ale on ku mne neciti to iste. Teraz som na tom dost zle, trapim sa. Mam strach, ze nikdy nezazijem lasku - taku uprimnu...ale asi nikdy by som nedokazala ist s niekym len tak, aby som o to prisla a hotovo... Nemas sa vobec za co hambit, prave naopak! Takych ako si ty, by malo byt viac!!! Nechaj veci plynut a urcite ti raz do cesty vstupi ta, ktora ta urobi naozaj stastnym a ty urobis stasntnú zase ju. Vela stastia ti prajem!

cicciiii

Ale ludia kde zijete v jakej dobe.......co si myslis ze prvy sex slakosu alebo bez nej bude jaky ?ze tam bude niaky rozdielvtom ?nemyslim si ja som mala tiez bez lasky prvy a nestazujem sa bol v pohode ten chalan sa mi pacil ja jemu tak nebolo ocom ...a vobec nelutujem ze to nebolo prvykrat slaskou ..dokonca ani teraz keby som nemala priatela a chybal by mi sex nerobil by mi problem najst si niakeho len na sex sak co je natom je to len obycajna potreba AJ KED S LASKOU JE TO KRAJSIE TO JA VIEM