mam mensi problemik:-(
aj ked sa osprchujem,po nieakej hodinke alebo dvoch,mi zacne smrdiet... co s tym???a je mi blbe spat s chlapcom,no so smrdlavou:-(
pomoze mi niekto???
dakujem za vsetky rady..
smrad!!!
ahoj no ak je to fakt tak vazne radsej navstiv fakt gynekologa, ale inak len nekupuj nic od avonu a podobnych lacnych predajcov. Myslite ludia ze vam kremik za 40 sk pomoze ak chcete nieco co naozaj pomoze a je super ozvite sa nechcem nikomu robit verejnu reklamu preto ak mate zaujem ozvite sa osobne poradim aj z inou kozmetikou.
kup si navlhcene servitky na intimnu hygienu a na wc-ku sa mozes kedykolvek utret :-)
no v Avone je teraz uz aj sprej pre intimnu hygienu Simply Delicate..a jeho cena sa pohybuje 109,- až 119,- sk
lucinkaa,na vytok ti nepomoze tam len gynekolog
aj ja používam LACTACYD, sice ja nemam problem,že by som smrdela,no ten gel voni tak čistúcko,mňam... takže určite gynekológa navštív a používaj na intímnu hygienu prípravky na to určené.
mala som taky isty problem niekolko rokov,az som sa nastvala a sla za gynekologom .dal mi antibiotika .declobene alebo nejako tak sa volaju a ENTIZOL .uz po dvoch dnoch som necitila nic len prirodzenu vonu .takze nevahaj a utekaj na gyndu :)
kupila som si Lactacyd,no som zvedava ci mi to pomoze,aj preto ze mam vytok...
Ja by som videla problem inde, urcite dodržiavaš hygienu, možno až príliš- práve preto sa ti narušila rovnováha Ph, môže to byť candidóza, popr. iný problém "zvnútra". Určite by som zašla ku gynekológovi, ktorý urobí kompletnú prehliadku. Môžeš začať u seba tým, že si zvýšiš príjem lactobacilov, ak máš rada jogurty, tak jedz jogurty (iba bio-aktívne) alebo si kúp tabletky lactobacilus- najlepšie od Swiss. Napravia ti mikroflóru. Výborné sú vraj aj spirulínové tablety (z morských rias)- nemám vyskúšané-, ktoré pomáhajú aj pri zápachu pri potení. Samozrejme ako vždy, dôležitá je pravidelnosť užívania.
ja pouzivam intim gel simply delicate od avonu stoji 110 sk....je dobry....ale ked potrebujes nieco hned a nechces na to cakat tak asi ten Lactacyd z drogerky
Ahoj mala som ten isty problem kupila som si vyrobok na sprchovanie intymnych partty a vola sa Lactacyd je to velmi dobre ked sa osprchujem cely den je to super je rozna sada aj vlhke obrusky,a aj emulzia tu pouzivam ja stoji 120 sk a je vtom dost tak nevahaj sa kupuj