Polymyozitída

lekarnepomoze

Ahoj,máte niekto pozitívne skúsenosti s akoukoľvek liečbou?Kortikoidy a imunosupresíva nie sú správnou cestou.Treba hľadať príčinu, že by chronická infekcia? Virálna?Intracelulárna?Pri tejto chorobe nie sú postihnuté iba svaly ale aj cievy a nervy.Držte sa.

séla

Pálenie asi nervov pod kožou, pichanie, pŕlenie, okolo očí, na tvári, na hlave, v bruchu, panve, nohy, ruky, gyn., urolog. - všade. Raz to páli viac tam a raz tam. Začalo to pobolievaním kostrče, potom veľké bolesti do brucha, vaječníkov, krížov, stehien. MR kostrče ukázala možné reaktívne zmeny - vraj to nič nie je, chrbtica stavec L posunutý 2 mm - to že je málo. Lekári nevedia čo to je, aj keď nejako intenzívne po tom nepátrajú a len si ma prehadzujú hore dole. Nemali ste niekto podobné problémy - čo to je a čo vám pomohlo, kto a kde vás liečili. Ďakujem. Mám 47 rokov a malú dcérku, tak sa bojím čo bude.

m+m

Vidím,že už dlhu dobu tu nepribudol prispevok,rada by som sa dozvedela ako sa tato choroba u vas prejavuje a ako dlho trvalo kym vam na to prisli.

Tinkaaaaa

ahoj Wentilka,volam sa Martina a velmi rada by som sa s tebou o tom porozpravala a popisala si,ja mam polymyozitidu od 2004 a v 2008 sa mi narodila krasna ZDRAVA dcerka,moj mail je tinka8462@azet.sk, mozme sa tam niejako dohodnut ako budeme komunikovat

RNG

Nuz prirodne protizapalove doplnky, antimikrobialne doplnky a ine neskodne latky ti rozhodne neposkodia telo ani pecen a predsa su znacne ucinne, a na to je plno lekarskej literatury alternativnej mediciny(ku ktorej sa asi nemozes dostat)od roznych reputabilnych lekarov a ich kolektivov.
Ale nemozes ocakavat od beznych lekarov, co sa o tom nic neucili ze ti ich odporucia

wentilkaaa

Ja mam polymyozitidu uz 4roky a ziadna liecba mi nezabera.V Piestanoch uz na mne vyskusali vsetko mozne,prednison,equoral,endoxan,methotrexat,pulzy a nic nezabera.Ked mi tuto chorobu zistili,mala som CK skoro 300,teraz mi to skace ako na horskej drahe-80,60,120,30...Tiez mam vysoke pecenove testy.Najviac ma na tom hneva,ze mi tieto hnusne lieky nechcu vysadit,pribrala som 20kg za 10mesiacov,padaju mi vlasy,rednu kosti,kazia sa zuby,robia sa mi rozne plesne,znamienka menia tvar a svrbia,...takychto priznakov je este kopec.Ale co ma najviac hneva,ze mi nechcu dovolit mat deti,vraj som este mlada-27rokov podla mna nie je az tak malo,a mam cas,mam pockat,kym sa mi stav zlepsi.Ale stav sa nezlepsuje,cas uteka,sila ubuda...a taktiez moja trpezlivost.Co ak sa dostanem do takeho stadia,ze uz mi vobec nedovolia mat babo?Poradte mi niekto,myslite,ze postup lekarov je spravny a ci mam este dufat,ze sa to zlepsi?

TYSA

ahoj tinka mola by som zaujem sa s tebou nejako spojit a spitat sa nieco o tej chorobe prosim ak ti to bude vyhovovat.Tu je moj email:JuliaCipikovagmail.com

moncika

ahoj tinka
kludne mozme komunikovat cez mail ak mas cas. tu je nas email: m2277k@yahoo.com
budeme radi ak napises