Ked ma partner robi rukami tak velmi pritom kricim a zvyjam sa ,neboli tp vobec ale viete ked ma chyti za bod G tak je to neskutocne silne a musim velmi kricat je to blizenie sa orgazmu?
PROSIM POMOZTE MI
Dada,
to co opisujes znie uz ako orgazmus.
Dante,
tento web nie je nato, aby si sa tu s kazdym hadal. Ak chces pomoct -pomahaj dobrymi prispevkami!
.
Ak nechces pomahat, tak to nechaj tak. :)
Dada,
daj si cez vyhladavanie v temach slovo orgazmus a mas tam tem s info ajajaaaaj. Chiara k teme orgazmu z 16.7. /to je asi Tvoja tema/ ma 1 velmi korektnu reakciu.
Dada,
klud, forum je na komunikaciu. Aj ja mam zalozene temy, na ktore nik nezareagoval. Tak asi nevedel, nechcel -to je jedno. Ide o to, ako temu uvedieme. Napr. 17.7.06 o 22.20 bola zalozena tema s takmer identickym tymto textom pod nickom "mata" s nazvom SURNE POMOZTE. Daj vzdy teme nazov, ktory ju vystihuje a kliknu si ju ti, koho dany problem zaujima, alebo vedia pomoct. Takze nic sa nedeje, aj forum ma narok na rozne nazory. Dobru noc.
Dante,
nesuhlasim s tvojim nazorom uplne.
Ak si si nevsimol, www.zdravie.sk ma slogan - pre tych co chcu vediet viac.
.
Suhlasim, ze dada mohla zvolit lepsi nazov prispevku. Inak je otazka vzhladom na vek v poriadku. Myslim, ze dada je rada, ze moze tuto otazku polozit sem a caka rozumnu odpoved... zrejme sa hanbi opytat inde... A AJ TOTO JE UCEL TEJTO STRANKY.
Dante,
suhlasim s Tebou. Ale problem vidim v pisateloch a nie v adminovi. Je to forum a ak by administratori robili "vymazavanie" prispevkov, no neviem...Pri zalozenych temach tohto typu ma hneva ten vykrik o pomoc. Je vela tem, kde ta pomoc je potrebna a potom takato tema to vsetko znivelizuje. A aby som napisala k teme : ak vies, Dada, co je a kde mas bod G, tak v com mas problem?
chcem sa ta spytat, ci sa necitis trapne... ano, myslim to smrtelne vazne. Fakt sa necitis trapne??? Tu na tejto stranke hladaju ludia pomoc. Najdu sa tu ludia s vaznymi zdravotnymiproblemami kazdeho druhu. Su tu aj ludia nevyliecitelne a tazko chory. Su tu ludia, ktorym ide o zivot a hladaju tu pomoc alebo aspon dobre slovo. Pre nich je tato stranka urcena predovsetkym!...a ty, namiesto toho aby si navstivila nejake infantilne teenagerske forum alebo sexualnu poradnu tu vycapis prispevok PROSIM POMOZTE MI. Takze cakam na odpoved: Necitis sa trapne? Ja osobne si myslim, ze administratori nezvladaju svoju rolu. Objavilo sa tu uz dost vela podobnych prispevkov. Deti co prstuju a hraju sa s tym co im vyrastlo medzi nohami maju zrazu neuveritelny a nevyriesitelny problem... Ak to pojde tymto smerom, stranka www.zdravie pada a straca na svojej bonite a profesionalite. (dante alias diamant)