MUŽI A ICH NÁZOR NA PANNY...

Príspevok v téme: MUŽI A ICH NÁZOR NA PANNY...
klarika ch.

muzi aky je vas nazor na panny, vsadee sa pise,ze kazdy by ste ich chcel,ale nieje to celkom tak, aj ja sama som, a mam priatela, a strasne mi vadi,ze som mu to povedala,a on to zobral len tak, mam ho sice rada,ale neviem ci sa kvoli tomuto s nim nerozidem, ja by som cakala,ze si ma bude za to viac vazit a aj mi to povie,ze ma ma rad aj kvoli tomu a neberie to len tak automaticky,ze som si nieco take chcela nechat akurat pre neho.Mam praveze skor pocit,ako keby mu to bolo praveze na obtiaz,fakt neviem, tak prosim nazory : Muzi, chalani, tak ako je to chcete panny,ci radsej nie a je vam to jedno? Lebo mam pocit,ze je vam to jedno a vobec si za to babu nevazite,vsak mi len na to cakame,kedy nam poviete,ako si nas vazite,ze sme si to nechali akurat je jedneho toho spravneho z vas, a vy nic,tak fakt neviem.

lea123

....sak typicky muzsky pohlad....oni chcu panny... ta baba bola do 31 panna... 29 mala...a tak...podobne dristy... a vy ste boli tiez zdrzanlivi???? pochybujem!!! vy chlapi sa vybujacite a potom chcete pannu, ktora ostane pri vas cely zivot... nie ste ani trosku egoisticki... ale ked ju potom po rokoch v niecom sklamete a rozidete sa, bude vam vycitat, ze pre vas premrhala mladost...

izo 77

aj ja chcem len pannu,aj mam jednu vo vyhlade,a znesiem jej aj modre z nema. Anooo....my chalani chceme radsej panny.

reneee 2

hej my muzi chceme radsej panny,je to tak,inac super tema,ja som tiez nevedel,ze vy baby na to ze vam to povieme tak cakate, tak diky baby za nazory,napr.mne to pomoze,ja som o tom nevedel,svojej babe to urcite pri najblzsej prilezitosti krasne vyznam a slovne poviem,sme spolu nejaky mesiac a viem,ze je panna,baby fakt diky za radu,vyskusam potom dam vediet,ci sa tesila alebo nie,proste ake mala reakcie.

mimka 56

klarika mas pravdu, aj ja som len na to cakala,kedy mi to chalan povie ze si ma za to ze som panna vazi, my baby sme proste take,ale ten moj mi to povedal,a bola som stastna a dodnes si na to pamatam,ako by povedal,ze si ma za to ze som panna nesmierne vazi,a bolo to krajsie ako neviem ake vyznanie milujem ta s neviam akou atmosferou,pocut od neho to,ze si to vazi ze som panna,bolo ovela krajsie. Takze chalani...muzi, hovorte to svojim babam, ze si ich za to vazite, proste mi na to cakame, lebo ak nie,potom o tie panny mozno aj pridete a bude uz neskoro a budete to lutovat, takze muzi...hovorte to sv.babam,ze si ich vazite za to,ze su panny,a ze to chcu dat akurat vam.

maja987

..no ja som so svojim priatelom uz 4 roky a po prvych skusenostiach so mnou povedal, ze pannu by uz nikdy nechcel... fakt mi ho bolo luto a aj ja uz som z toho bola na nervy, lebo to neislo a on sa nemohol pozerat pri tom na moj vyraz tvare - ako keby ma zaziva rezali... no chlapsky sen : PANNA SO SKUSENOSTAMI :)))))a ako viem, ze chlap ma byt ten skuseny, ale mna by to tiez trapilo, ze bol s nimi a tak...

phenomenon

ja nie som veriaci, ale podla mňa z hladiska dlhodobého vzťahu by som mal ovela radšej pannu. nejak by som sa nevedel vyrovnať s predstavou že tú ktorú tak milujem už mal niekto iný. a hlavne ak toho dotyčného poznám...
možno to je tým že som ešte sopliak (17) a moja priatelka bola panna (zdôrazňujem bola :))
tak to vidím ja..

nojo sv.

vazime si panny, pockaj na toho praveho,aj moja priatelka bola panna a vazil som si ju za to,aj som jej to slovne povedal. ps: neboli sme tiez nejaky pubertiaci, 29- mala ona,a ja 34.

ina.ingrid

klarika ch., ja si nemyslim, ze jedinou formou na vyjadrenie toho, ze si niekoho vazime, je forma slovna... niekedy su ciny viac ako slova
moj partner tiez nikdy neospevoval moje panenstvo, nepovedal mi: o, aky som rad, ze si este panna", jednoducho sa nad tym extra nepozastavoval,nedramatizoval to, a napriek tomu v konecnom dosledku nemam pocit, ze by si ma nevazil
pri mojom 1. sexe sa ku mne podla mojho stavu aj spraval, nemam na 1.x ziadne zle spomienky, ale v podstate si na detaily ani velmi neviem spomenut, lebo predsa len lepsie to zacalo byt az casom a praxou :D
moj byvaly, ked sa to dozvedel, mala som skor z jeho pripomienok obcas pocit, ze si zo mna robi kvoli tomu srandu, myslim, ze mu to vsetko naozaj doslo a mozno to aj olutoval az vtedy, ked som si nasla terajsieho partnera

yur

No, priatelka ma dobre spucovala za moj vcerajsi prispevok:) Mozno nevyznel celkom ako som chcel a nie su z neho niektore veci jasne, takze by som rad doplnil jasny nazor:

Do postele chod vzdy len s tym pravym!

A kedy je pre Teba muz "ten pravy"? Tak to vies len Ty sama. Fajn kriterium moze byt - ked si spolu viete predstavit spolocnu buducnost.