muzi aky je vas nazor na panny, vsadee sa pise,ze kazdy by ste ich chcel,ale nieje to celkom tak, aj ja sama som, a mam priatela, a strasne mi vadi,ze som mu to povedala,a on to zobral len tak, mam ho sice rada,ale neviem ci sa kvoli tomuto s nim nerozidem, ja by som cakala,ze si ma bude za to viac vazit a aj mi to povie,ze ma ma rad aj kvoli tomu a neberie to len tak automaticky,ze som si nieco take chcela nechat akurat pre neho.Mam praveze skor pocit,ako keby mu to bolo praveze na obtiaz,fakt neviem, tak prosim nazory : Muzi, chalani, tak ako je to chcete panny,ci radsej nie a je vam to jedno? Lebo mam pocit,ze je vam to jedno a vobec si za to babu nevazite,vsak mi len na to cakame,kedy nam poviete,ako si nas vazite,ze sme si to nechali akurat je jedneho toho spravneho z vas, a vy nic,tak fakt neviem.
MUŽI A ICH NÁZOR NA PANNY...
michael napisal si praudu taku aka v skutocnosti je ale smola ak to niekto nevie pochopit a prist o panenstvo aj po 20tke je to pre muza od zeny este vecia pocta ale zase pri peknom vstahu netreba cakat viac ako pl roka ved jeden aj tak bude prvi a dalej je to vec lasky
Mam 20 a som tiez panna.No neviem ci je to tiez az take vzacne,lebo neprisla som o to nie preto,ze som zdrzanliva(teda neviem to posudi ci som), ale hlavne preto ze na to nemam viac menej chut.Prave som sa rozisla s partnerom po roku a pol.Bol strasne mily a nikdy ma do nicoho nenutil...Mozno aj preto ze sam bol panic.Tak co si myslite o tom ked on aj ona je panic a dokoca v takom starsom veku,kedze teraz uz sexuju 15?....aaa este chlapi aky mate nazor na panny ale tie co su totalne neskusene a hlave vam ani nevedia prejavit naklonnost???Dakujem pekne:)
michael, nemyslis, ze je to dost egoisticke? Podla mna muz, ktory chce pannu, aby bola len jeho, ale pritom pred nou mal x-dievcat a len si uzival, si taku zenu vobec nezasluzi!!! Take zeny si zasluzia dobrych, uprimnych muzov a nie hulvatov (ako si ich nazval prave ty), ktori "pretiahnu" hociktoru... skus si to predstavit, ak by to bolo naopak a ty by si bol panic...
takze je to aspon z mojej strany takto,ze ja osobne chcem PANNU myslim tu moju vyvolenu,lebo chalan si nic krajsie nemoze priat,nez mat po boku zenu,ktora nepatrila pred nim nikomu...ALE ak mam sex s babou,tak kaslem nato,ci je PANNA,a s toho dievcatka moje zlate vypliva,ze ak vas chalan miluje a ste PANNA,tak vas bude milovat este viac,lenze ak vas chce len "pretiahnut",tak mu to pravdaze bude vadit,lebo s pannou je to tazsie...dufam,ze niekomu som otvoril ocka ,prajem pekny vecer slecny a ak ste este panny,tak si to vazte,mate poklad,ktory si nezasluzi ponejaky hulvat,cmukam vas
100% Súhlasím s elablue
Cicko ja k tomu poviem len jedno, muz ktory vysmeje zenu len preto ze je panna tak jej nie je hoden a vobec ju nemiluje.Panenstvo nie je na smiech ale na obdiv a to kazdy muz ktory tu dotycnu miluje,aj patricne oceni a bude stastny ze je a bola iba jeho.Muz ktory miluje,sa tesi ze svojej milovenej moze prave on ukazat krasu sexu.Takze baby budte hrde na svoje panenstvo,nehanbite sa zan a nebojte sa,pride muz ktory to oceni.Lebo ten co miluje tak sa nezachova tak ako to mnohe opisujete.
ak chces zistit ci si vazi ze si panna ,,co by si mal" tak v prvom rade musis ty vediet ako prezit ten den-noc a hlavne ak mu na tom zalezi ta ťa tak dlho pri tom bude rozmaznavat as si sama o to povies (ale nenechaj ho dlho cakat lebo ti ujde za druhou)
baby chcete vediet ako to beru muzi? zalezi na povahe, vecsina muzov si bez sexu vstach nevedie predstavit a preto ked sa im priznas ze si panna, tak ta vysmeju. vychadza to s toho ze kazdy mus chce sex.... a preto nevedia ocenit pannu :P
ahojte, ja som este stale panna a tato tema ma neuveritelne potesila, pretoze niekdy mam ohladom toho vsetkeho zmiesane pocity, neviem ci mam byt rada ze som sa niekomu nedala len tak alebo by bolo lepsie mat to uz za sebou a zbytocne od toho vela neocakavat....pretoze ked som z niekym chodila a povedala som ze som panna tiez som nepocitila nejake nadsenie z opacnej strany...
aj moja priatelka je panna, a vazitm si ju najviac na svete, je mila a budem a som ochotny na nu cakat,kym sa sama nerozhodne,ze chce o to prist,akurat so mnou. Chalani aj vy si tu vazte u baby ak taku najdete, je to fakt vzacnost.