Prevencia rakoviny

Príspevok v téme: Prevencia rakoviny
monča

Vzhľadom k tomu, že už máme v širšej rodine viac ochorenia na rakovinu, zaujímala by ma prevencia ohľadne stravy,ktorý vitamín, minerál je vhodný denne užívať konkretne ovocie, zelenina a ktorý z lisovaných olejov je najvhodnejší do šalátov,čo som počula tak, že je dobrý ananás, ale ak má niekto niečo účinné vyskúšané nech poradí,ďakujem

RNG

To je prvy raz, co som pocul, ze by pristroj ziskal Nobelovu cenu.
Nuz co, ked ju mohol dostat Obama, tak preco nie aj masina, hahaha

amka

Dobré prípravky nájdeš na -odkaz odstránený- Na prevenciu ale aj ako podpornú liečbu pri rakovine je dobrý Superbromelain obsahujúci tráviace enzýmy z papáje a ananásu, Betavital koncentrát mrkvovej a ciklovej šťavy, Imuno C s bioflavonoidmi a qercentínom a ďalšie. je to stránka venujúca sa liečebnej výžive s čisto prírodnými prípravkami. Väčšinu má moja rodina odskúšanú a môžem naozaj odporúčať.I keď s touto diagnózou našťastie skúsenosť nemáme, ale s mnohými zdrav.ťažkosťami sme si pomohli(mykóza, obezita, tráviace ťažkosti,štítna žľaza).

maik

ahoj monča,
som tuna nový, chcem reagovať na Tvoju prevenciu. Samozrejme, že veľa vitamínov je v ovoci a zelenine, ale v kazdom su len určite latky. Mam doma produkt, v ktorom su vyše 200 bioaktivnych latok, ktore spolu pôsobia ako "tím" a veľmi učinne buduju
obranu proti voľným radikálom z vonku, ale hlavne vo vnutry organizmu. Je to prirodny produkt, pije sa 3x za deň, da sa brať popri tom aj akýkoľvek liek predpisaný lekarom. Ak budete mať niekto bližši zaujem, napište mi.

maik

bleky

ahoj,prevencia:čierne ríbezle a čučoriedky,rajčiny,šípky,med,šalát,mrkva,listnatá zelenina,karfiol,brokolica,citrusové plody,cibuľa,cesnak,pretože obsahujú viaceré potenciálne protinádorové látky(flavonoidy,fytoestrogén,genistén..)
Ďalej je to:vláknina,ovsené vločky,raž,vysoký obsah rýb,olivový olej,telacie a jahňacie mäso.Treba v strave obmedziť tuky živočíšneho povodu a vysmážané jedlá...a.i.,ktoré spôsobujú zvýšenie cholesterolu...nefajči,vyhýbaj sa obezite,obmedzenie alkoholu,nevystavuj sa nadmernému slnečnému žiareniu...vykonávaj denne nejakú telesnú činnosť so značným výdajom energie.