Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa to da zistit?

lienka2

chudacik...jak si z neho robite srandu.. :)..aj ked- zabavila som sa na vasich prispevkoch.. :))
oslavenec-co tak spytat sa tej holky?hm?Mal by si po strese!!

jahodka 80

hej, ja som myslela ze chalanovi sa nepostavi ked je opity. :o) Stalo sa to mojmu priatelovi. Chudacik bol zniceny z toho poriadne dlho ked som mu povedala ze sme spolu sexovali a on si nic nepamatal. :o) V skutocnosti vsak nebol schopny a mala som z neho srandu poriadne dlho. Neviem vsak ci je to u vsetkych takto.

oslavenec

no neviem ci sa to da povedat ze ma zneuzila ona bola asi na tom ako ja ja sa teras len modlim aby sa nic vtedy neudialo

gomez

:))) určite by ťa nezabili! Kto by sa potom postaral o malého?:)))))) Ale inak ťa vlastne potom sexuálne využila. Kľudne choď na políciu a podaj trestné oznámenie:)))))))))))))))) lebo keď bude mať dieťa, podá ho ona na teba:))))) TO JE SITUÁCIA:))))) ŽIVOT PÍŠE VEĽKÉ PRÍBEHY:))

oslavenec

no ja som nikdy predtym nejako nepil a ani nefajcil a co som zistoval potom tak som vyfajcil asi balik cigariet a pamat sa mi konci asi niekde pri 6 pohariku potom len take kusky z nejakych chvilok mam inak nic.A urcite to bola baba a prosim vas takto ma nestraste ze je tehotna ved by ma zabili doma