da sa zistit ze ci je chalan este panic? mam 15 a z jednej mensej oslavi si skoro nic nepamatam len utrtky a v jednom z nic som lezal z babau v posteli a ani netusim co sa dialo dalej uplne okno da sa to nejako zistit ze ci k niecomu doslo?
ako sa to da zistit?
chudacik...jak si z neho robite srandu.. :)..aj ked- zabavila som sa na vasich prispevkoch.. :))
oslavenec-co tak spytat sa tej holky?hm?Mal by si po strese!!
hej, ja som myslela ze chalanovi sa nepostavi ked je opity. :o) Stalo sa to mojmu priatelovi. Chudacik bol zniceny z toho poriadne dlho ked som mu povedala ze sme spolu sexovali a on si nic nepamatal. :o) V skutocnosti vsak nebol schopny a mala som z neho srandu poriadne dlho. Neviem vsak ci je to u vsetkych takto.
no neviem ci sa to da povedat ze ma zneuzila ona bola asi na tom ako ja ja sa teras len modlim aby sa nic vtedy neudialo
:))) určite by ťa nezabili! Kto by sa potom postaral o malého?:)))))) Ale inak ťa vlastne potom sexuálne využila. Kľudne choď na políciu a podaj trestné oznámenie:)))))))))))))))) lebo keď bude mať dieťa, podá ho ona na teba:))))) TO JE SITUÁCIA:))))) ŽIVOT PÍŠE VEĽKÉ PRÍBEHY:))
no ja som nikdy predtym nejako nepil a ani nefajcil a co som zistoval potom tak som vyfajcil asi balik cigariet a pamat sa mi konci asi niekde pri 6 pohariku potom len take kusky z nejakych chvilok mam inak nic.A urcite to bola baba a prosim vas takto ma nestraste ze je tehotna ved by ma zabili doma
To musel byť ozajstný žúr, decká radšej nepite, potom neviete čo robíte, a sex je pre zodpovedných
:)) ty len dúfaj, že to bolo dievča a nie kamarátova fenka:))))) alebo jablkový koláč:))))))))))
neboj sa nic zistovat nemusis... ona ti ta baba zavola sama ze je tehotna :)
Radsej nechcem vediet, ako dopadla nejaka vacsia oslava, ked si z mensej nepametas, ci si sexoval...