neviem,ako temu pomenovat

mini_may

mracik: hovori ti nieco Epidermolysis buloza? neviem ako sa to presne pise...je to nedostatok kolagenu v pokozke, preto sa velmi lahko zrani, zlezie, strhne, mam nastastie len lahsiu formu. je to dedicne. a nechty vypadavaju z nechtoveho lozka. na nohach nemam jediny necht, na rukach mi zdrave ostali dokopy 4. cumia mi na na to v autobuse, v skole, v obchode. nase krasky z triedy sa vyjadrili, ze by sa im hnusilo podat mi ruku, riaditel skoly sa ma dokonca pytal, preco si tak brutalne hryziem nechty(pricom ja ich neobhryzam). jeden nechet na ruke mi stale odpadava a narasta novy, zvysok radsej nebudem rozvadzat. mam k tomu akne II.stupna, kozna mi velmi nepomaha, a praskaju mi na tvari cievky. Tak kto tu ma horsi kozmeticky defekt?!? nehovoriac o tom ze najme pre toto sa stranim ludi...

katty19

mráčik, ničoho sa neboj, len trénuj, veď školský rok začal prednedávnom a ešte možeš myť skutočne iba na základnom riadku, v čase sa dešte toho toľko pomení, a známky? nevšímaj si, trénuj pre seba!!!

Gerda7

dobre mas kratsie prsty...s tym sa treba zmierit..vies s nimi robit bezne veci az na pisanie na kompe:)..preto nie si invalid ani ina..nemaj z toho kompexi..vlastne telo treba prijat take ake je..ine uz nebude...mam krivy nos:),tiez ma trapilo ze z boku to vidno..no a..ked ma niekto bude mat rad tak aj s tym co mam..nepobezim teraz pod skalpel len aby vsetci boli spokojny,hlavne ze ja som spokojna ze je taky je aj ked je krivy:)..smeje sa ti niekto preto ake mas prsty cico...zmier sa s tym..

katty19

a ešte niečo ti poviem, v prvom ročníku na strednej som písala vždy na jednotke no vo štvrtom som si nevedela iné predstaviť iba písať na paťke obtiažnosti, ja by som sa zbláznila s jednotkou, tak mi zmocneli prsty:)

katty19

no a nakoniec som si urobila aj štátnicu a to mám skoro rovnako dlhé prsty ako ty, skutočne ide o milimetrové rozdiely

mracik

no dobre,ja sa nehadam...tak mozno je to tym ze ho nemam vytrenovany..ale aj tak mi robi blbo,ze ich mam kratke...