Je dlzka penisu pre babu taka dvolezita babi prosim pomozte :C
Je dlzka penisu pre babu taka dvolezita babi prosim....
ani troska nie je dolezita :)
nie je dôležita ani velkost ani hrubka..ale šikownost chlapa
p.s. žena sa zlakne ked zbači 25cmm. heh :-)
nie,určite nieje tak dolezita ako si vacsina chalanow mysli,vtak je vtak..na dlzke nezalezi,horšie by bolo keby si vtaka nemal;) tak všetkym nespokojnym chalan oznamujem "klído-pído"...ak s vami bude vaša polovička nespokojná,pošlite ju niekam ..;) ani ona nieje dokonala..
je nato liek a určite sa ti zvačší. No takže sa postav na hokerlík, zaves si na káres 5 kg závažie a skoč :-D a budeš ho mať o trošku dlhší :-D
Počuj kamarát, všetko je o tom, ako sa vieš s babou pohrať a a na predohre a potom ako to s ním vieš. Takže to ani nieje doležité. Teda nieže si myslíte že tam nemám nič :-) Ak tam nemáš niečo okolo 3cm, tak sa len uč a ak máš, no nestel by som :-D
mas maleho?nezufaj!vloz do ula a pobuchaj:-))))))))))))))
Ani to neni dobre ked je kratke ani ked dlhe...
Tak ako chlapy s nasimi prsiami :))
absolutne nie
mám 22 rokov a za sebou pár sexuálnych skuseností a možem povedať, že pri sexe viac než dĺžka penisu je dôležitá predohra, to ako sa so mnou partner vie ´pohrať´ pred sexom, dotyky, objatia, niektoré ženy majú rady orál, ja napríklad dokážem vyvrcholiť keď mi to robí prstami... takže veľa vecí je dôležitých, nie len dĺžka.
Nie, ja mám 23 a mne to vôbec nevadí, mne je dôležitejšie to aby ma miloval z celého srdca a ja jeho tiež. takže na veľkosti nezáleží. Nerob si z toho ťažkú hlavu.