Absolutne sa neviem vzrusit ked ma priatel robi rukou.Jemu staci uz len to ze sa dlho bozkavame a je vzruseny a to ze ho spravim rukou je uz len zavrsenie,ale ja neviem absolutne nemam na nic chut a kludne by som vydrzala bez vsetkeho,proste ma nic nedokaze rozpalit,ani bozky ani dotyky ani nic ...neviete nieco poradit ?
priatel
nieco podobne boloaj u mna a mojho manzela on je vzruseny a ja nic minule sme ale skusali pozerat pri tom erotiku ,a cuduj sa vyslo to alebo skuste dlhsiu predohru a teraz to robime takto a vzdy ma to vzrusi
zuzua ...pretoze nemam chut na sex ho hned nelubim ...to mas co za terie prosim ta .
ked som ja mala priatelku, a mazlili sme sa, tak ona bola vzrusena a ja nie. nemohla som sa sustredit na jej dotyky, pretoze som stale rozmyslala ci nas niekto nenachyta a tak. jasne, ze ked si u neho nepoznala rozkos, tak ta to nelaka. skuste zmenit miesto, nech mate klud, uvolni sa a hlavne NEROZMYSLAJ! :-)
Tak potom ho jednoznacne nelubis-kedze po nom netuzis...
ved prave ze mi sme spolu este sex nemali a sme spolu takmer 10 mesiacov ...nemam na to vobec chut vobec mi to nechyba a nechyba mi ani to robenie rukuou ani nic podobne.
bojis sa niecoho? si uvolnena? ...nezabudaj, ze sex sa zacina v hlave :-)
A kde mas naozaj problem? Co zazivas,co si pri tom myslis,co by si chcela aby robil,ako sa dokazes vzrust sama a dokazes to ?odpovec si na tieto otazky, nemusis pisat sem ich odpoved,ale tam tu odpoved najdes,ak sa dokazes uspokojit sama a dokazu ta vzrusit neake predstavy tak potom ich porospravaj jemu a skuste to inou cestou.