prosim vas co si mam dat na vyrazky, ktore sa nedaju ani vytlacit ale bolia a su vydute... :( ...dakujem!
AKNEEEEEEE
Vcera sme boli na rakovinovej konferencii (metabolickej mediciny) v Londyne a velmi dolezite nielen pri rakovinach a akne je drevene uhlie. Ciste drevene uhlie (z korenov stromov) ma moc vytahovat toxiny z postihnutych casti m(aj z koze na tvari). Napriklad, ak ma niekto rakovinu pecene, ci mozgu, artritidu, akne atd, atd., treba drevene uhlie rozdrvit, zmiesat s trochou vody (vytvori sa take blato) a na hrubo naniest na miesta, kde sa nachadza pecen a mozog (na hlavu :-0 ) a na tenko neniest na tvar pri akne, a nechat az do vyschnutia. Toto sa musi robit rano, hlavne sa to nesmie robit po poziti liekov, mineralov, vitaminov a enzymov, lebo aj tieto latky drevene uhlie vytahuje von a potom doplnky nemaju ucinok. Teda, akakolvek 'medicina' az po pouziti dreveneho uhlia. Taktiez sa drevene uhlie pije v vacsim obsahom vody, hlavne pri otravach, hnackach, problemoch so zaludkom, proste na mnohe ochorenia.
Medicina je horsia ako umenie automechanika, verte mi. Ak pride auto k automechanikovi, ten 'lieci' cele auto. Nemame autoopravovne,kde by boli oddelenia karburatorove, agregatove, alternatorove, elektricke, vyfukove, palivove atd. jednoducho, mechanik hlada pricinu a spojitosti medzi jednotlivymi sustavami. ZIAL, v medicine je to inak, kozne, ocne, neurologicke, onkologicke a napokon patologicke...a zabuda ca na CELOK a extremne dolezite suvislosti medzi jednotlivymi sustavami. (mozno aj preto automechanici v zahranici sa casto plateni lepsie ako lekari...
kavicka chod ku koznej..uz sa ich nesnaz vytlacat, lebo ti ostanu jazvy! kozna ti da zrejme nejake lokalne antibiotika