Prosím vás, poraďte mi, kto viete. Moja dcérka si strčila kôstku z hrozna do uška a teraz mám obavy. Keď som sa jej do uška pozrela, nič som nevidela, no ona sama nevedela, či jej vypadla. Skúsila som jej uško vypláchnuť Audisprejom, no bezvýsledne. prosím vás, ako mám ďalej postupovať. Myslíte si, že jej už vypadla alebo sa jej v ušku usadila? Ďakujem.
Kôstka v ušku
no dufam,ze si bola uz na usnom..ja som to zazila,ale dcera si dala gulicku do nosa,mysleli sme si ,ze ju vyfukla,ale ked som ju sledovala ako si chyta stale nos...a nikde som gulicku nenasla,bolo mi jedno ,hanba-nehanba utekali sme na pohotovost a mala stasie ,ze ta gulicka jej ostala zaseknuta(my sme ju nevideli ) ,lebo ak by ju vtiahla...tak....boze ja na tvojom mieste by som ani nespala,pokial nedrzim tu kostku v ruke...pa
Vyplachovat si teda nemala, maximalne si to posunula este hlbsie do uska, hned treba bezat k lekarovi s takym niecim. Nie som matka, ale myslim, ze som zodpovedna. Neviem, kolko rokov ma dcerka, ale hrozno by som malemu dietatu nedavala, moze sa nim zadusit. My kupujeme len bezkostkove:)
zajdi s dcerkou na usne..poisti sa,a nic zato nedas...