ahojtte viem ze tu budem pisat ako keby som bola daaaka psychopatka ale ja za svoju povahu nemozem :( proste som taka a dalej ,a nebavi zit :( vsetko to zacalo komplikovanou povahou mojej mamy stale sme sa hadali v poslednom case ma zacala aj byt:( a nevadilo jej ze niekedy az do krvi......vtedy som sa brutalne zmenila..prestala som mat kamaratky,kamaratov....prestala som sa ucit, necal ma priatel v poslednom case nepoznam nic ine len smutok a ked tak parkrat idem domow cez most rozmyslam ci rpawe smrt nie je vykupenim???je naozaj uz len smrt vykupenim?dkujem
Nechcem zit, chcem len smrt
samozrejme.o co ide?
jeeeej a aj mne možeš pomocť?
aspoň sa zasmejem:)
aj tebe mozem pomoct ak chces
lenze mne tie rpoblemy lezu riadne na nervy uz:(:(:( ja prosto edokazem zit ako clovek samotar lenze inak sa asi ani nedA:(:( a inak je mi 15 :(
nechapes ju?? tak kasli na nu-mozno si pre nu iba "fackovaci panak",netrap sa tym preco to robi,v zivote na to neprides..nie si jedina koho doma mlatili,nie si jednina kto ma v zivote problemi,bohuzial si na to budes musiet zvyknut,to je zivot!!! zivot nie je vobec ruzovucky a keby sme vsetkci pachali samovrazdy pri problemoch,neviem neviem kolko ludi by tu dnes ostalo..asi nik.
Dalej-nemas nikoho?? mas- SEBA! zacni sa v zivote spoliehat iba sama na seba a zit iba sama pre seba!
neviem kolko mas rokov,u teba to prislo mozno skor mozno neskor,poznanie ze zivot je svina,kruty atd. detsky cas by mal byt bezstarostny a toto poznanie by malo prist az v dospelosti,bohuzial nie vzdy to tak je..cim skor to zas zistis tym lepsie pre teba..kazdemu sa v zivote deju zle veci,kazdy ma problemi,ale ludia ich zvyknu riesit a neskacu pre to hned z mosta.budes sa to musiet naucit aj ty,ak chces prezit.
janewiem prosto moja matka ja ju nechapam stale po mnevrieska krici a ani nemam dovod vlastne nemala
A preco toto vsetko??? Preco sa tvoja matka nesprava ako matka, preco ta opustili vsetci kamarati, kamaratky??? A priatel takisto...mozno treba hladat chybu niekde inde...
keby som asponniekoho na tomto svete mala :( ked ani vlastna matka sa ku mnenesprava tak ako normalna matka :( a kamarati, zabava take nieco uz nepoznam davno
mojz zlata,zobud sa zivot je krasny,si mlada,mas tolko moznosti,zacni sa ucit.vystudujes skolu,mozes ist pracovat hocikde do Eu.spoznavat ludi,krajiny,oblekat sa.spoznas urcite aj novu lasku.nevzdavaj sa,vziat si zivot????preco????narodis sa znova ajtak a bude to este horsie ked teraz tuto skusku na svete vzdas.