awojte, chcela by som sa spýtat, ci sa mam obavat, ze som tehotna, ked som sa vsera milovala s priatelom, mali sme kondom, potom sme len tak lezali v posteli a po pol hodine sme sa zacali zase maznat a on mi ho vsunul iba kusok do posvy...ze ci je tam nejaka sanca ze tam zostali nejake spermie a mohli urobit nezelane veci...co myslite? a este som k tomu mala plodne dni.. :(
poradte...mozem byt v tom?
vezmi si margarétku s odrátavaj: možem - nemožem - možem ....
Kúp si ten Postinor, ak sa obávaš!
co moj potrebujes ma? :-) tak pod k nam na slobodu..
juanka, hoci malá, ale možnosť, že by si zostala tehotná je. Ak by sa bol chlapec medzi tým osprchoval a vycikal, tak by tá možnosť takmer neexistovala. Ak sa chceš poistiť, tak je tu ešte možnosť užiť tabletku Postinor.
evička, Loette už nie je v lekarnach. Tvoja lekarka by to mala vedieť. Inak v lekarni by Ti mali dať inú HAK, bez problémov na vypísaný recept.Vyber si sama, alebo sa vrát k lekarke.
juanka no zas my mame ako vediet ci si v tom?? si treba davat trosku pozor,kedze uz nemas 14 tak by si to mala vediet.nik ta neodsudzuje,len sa trosku cudujeme ze si ochotna takto riskovat.
dakujem elwin...woody ked som mala 14, tak som sa este po stromoch skriabala...tak nepis ked nevies, ja som sa chcela len opýtat, ci je to mozne tak nemusite ma zase odcudzovat. Toto forum je zalozene na pomoci a radach, tak preco by som sa nemohla spýtat...a neviem ci by som akurat ja mala dorast
zasa dalsia 14-ka s obrovskym trapenim.