toto je forum pre sexualne problemy,pre tych čo chcu aby im poradili druhí v ich problémoch.....ale nie pre nezodpovedné slečny ktore polezu do postele hned ked chalan pískne a potom tu zakladaju milion stranok o ich nezodpovednosti nedať si aspon gumu ked už lezu do tej postele.....takže prestante si tu zakladať milion stranok ale najdite si stranku venujucu sa "tehotnym" a dajte pokoj s takymi vecmi....su tu aj dôležitejšie veci....dakujem....
všeeetky ste tehotne....už dosť.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evita, jasne, ze sa najdu vynimky ako si ty. Ale je ich zial dost malo. Ked sa decko "vychovava same", je jasne, ze radsej skusa, nema dane mantinely, nevie, preco je nieco nespravne...na to same nepride. So mnou mama komunikovala o veeela veciach uz od uplneho malicka - pamatam si to od 3 rokov, ale bolo to aj skor. Ani zdaleka nie som idealne dieta, ale podarilo sa jej vstepit mi svoje zasady. Povahu nezmenis, ale mozes svoje dieta vyformovat - ked sa mi budes od narodenia venovat, ma ovela vacsiu sancu, ze z neho vyrastie kvalitny clovek, ktory bude vediet, co chce, bude si za tym stat, a neda sa ovplyvnit blbostami z okolia.
evitka, keby mali vsetci rodicia na svete taku dceru ako ty, mali by sme krasne forum :)) aj ja by som raz chcela mat dceru, ktora bude rozumna..ale niektore baby su take, ze si just povedia, ze stari trepu, co uz oni mozu vediet o zabave a aj tak sa vyspia s kymkolvek...ale jasne, vychova je podstatna..ale ked decko nema v hlave,.....
no evul...ako medzi mnou a mojimi rodicmi komunikacia bola vzdy len vramci toho co si prosim jest a pod. nebude to len v tom..mne nikdy nic rodicia nevraveli..bo ja som sa ich nepytala a vobec som o svojom sukromi nevravela ci som mala 11 abo 15...a mala som dost rozumu aby som sa nevyspala s len tak s niekym v skorom veku ani nefajcila nepila nedrogovala...proste som sa sama uvedomila....a nasi teda vobec nic o mne nevedia nerozpravame sa moc...i ked su najlepsi na svete------to zalezi od povahy...povahu nezmenis tak lahko
V puberte je uz neskoro zacinat nejaku "vychovu" - s deckami je treba sa rozpravat odmalicka, a o vsetkom, inak nemaju moznost dozvediet sa normalny nazor - potom ich uz totiz formuju casopisy a kamarati...a ked ti 14-rocna dcera povie, ze jej chalan sa s nou chce vyspat (no...pripadne ani nepovie), tak s tym uz rodic vela neurobi, ked sa nesnazil dovtedy...
aj ja som uz nad tym rozmyslala...to s vychovou deti...najlepsie asi poslat to v obdobi 14-18 niekde na sukr.skolu do zahranicia este to aj mudre bude a hadam vo svete dostane rozum....to ja len tak....btw suhlasim s vami vsetkymi...keby boli naozaj vsetky tie sliepky tehotne tak by kvocient porodnosti tak rapidne urcite neklesal
Normalne sa bojim,ze ked budem mat deti,ako ich vychovat,aby zostali normalny...
Fakt ta dnesna mladez uz nevie zo sebou co spravit
ach...kde len ten svet speje....
Uff, no, keby mi to 3 hodiny meskalo, za ten cas stihnem zalozit aj 7 tem, nie? :-D Je to fakt sila, neviem si predstavit, co moze mat zo sexu nejaka taka 14-ka... Mam pocit, ze na sexualny zazitok je treba aj dozriet...a mat za sebou siedmacku biologiu, aby to nebolo len o tom, ze "aaa, on sa do mna urobil, mozem byt tehotna"?? Niekedy sa vazne nestiham cudovat...a tym argumentom tiez :-D
Toto sa tu rozoberalo par tyzdnov dozadu.
Uz len cakam, kedy nabehnu 14-rocne sliepky a zasypu ta nadavkami a argumentami, ze toto je forum o sexe, takze sa mozu vypytovat kolko chcu.
Bud rada, ze je uz po letnej sezone. Cele leto sa tu kazdy den objavili aspon 3 temy s otazkou, ako si na dovolenke posunut kramy...
Mam pocit, ze si vsetky rozbabrali cyklus a teraz robia paniku, lebo im uz 3 hodiny meska...