Dievcata hlavne nech pomozu...hlavne te kere to maju uz za sebou.
Prepichnut blanku treba razne alebo pomaly radsej...co je lepsie (bezbolestnejsie) ???
Ako na pannu?1.sex
boseee tak zas nwm..ci pomaly or radsej razne :( tak to je jasne ze prvy krat budem jemny a nebudem hned skakat na nej...lol :)
to zuzka22 - no aj mi sa rozpravame a viem ze ma urcity strach z toho ale na druhej strane by to cela a chce odomna aby som jej ten strach pomohol prekonat a dostali sa k tomu po com tak tuzim...(to mi napisala raz v sms...az som sa rozplakal :) jake mile...)
moj/a.....nepocuvaj tie dristy ze pomaly..de musis zatlacit prvy krat riadne...lebo sa budete trapit este dlho..,,,,
ajoj, ja som sa toho tiez strasne bala,ale s priatelom mam uzasny vztah a rozpravame sa o vsetkom.Takze vedel,ze sa toho troska obavam a preto bol strasne jemny. ISiel na to uplne pomalicky,a povedal,ze ked ma nieco len trosku zaboli nech hned poviem. A ked isiel pomalicky,vobec nic ma nebolelo islo to uplne v pohode. Neboj, vsetko zvladnes, nie je to az take hrozne. drzim palce.
hlavne sa predtym poriadne na to naladte. Myslim si ze je lepsie ked si ty na nej, no to musi mat v tebe uplnu doveru aby sa nebala. Nikde sa hlavne neponahlaj a bud velmi, velmi jemny. Je to krasne aj prvy krat ked ma chalan cit.
myslím,že by baba mala zostať predsa len hore...aj pri pretrhávaní blany si tak môže baba pomaličky pomôcť
eee to nie je dobre ked je na tebe,vtedy to viec babu boli,najlepšie je ked ty si na nej,je to asi pre oboch lepšie
no takto... je lepsie ked je baba pri prvom sexe na tebe... moze si urcit svoju "rychlost" pretoze ona sama najlepsie vie kde to boli :)
no takto... je lepsie ked je baba pri prvom sexe na tebe... moze si urcit svoju "rychlost" pretoze ona sama najlepsie vie kde to boli :)