zlomeny zubok

shobiana

ahoj sopka,prave som sa vratila od mojho zubara,bol taky zlaty a urobil mi to aj dnes v sobotu,ak mas ten odlomeny kusok,da sa to aj za jeden den,ja uz to mam spravene asi tak po necelej hodke roboty a neboli to. :)

flower

ahojte. mne sa stalo to iste. pri jednom uaze sa mi zlomil predny zub, ale nastastie len mala cast z neho. hned v ten den som isla za zubarom, lenze kedze som ten zub mala cerstvo narazeny, musela som pockat, kym sa ten zub "zregeneruje", aby mi ho nastalo dotvoril. vtedy mi ho dotvoril s jednou hmotou, ktora bola len docasne spravena - vobec nebolo vidno, ze to nie je moj zub a tento zakrok vobec nebolel. po asi tyzdni som isla opat, kde mi namiesto nahrady dotvoril uz nastalo novy zub. vdakabohu to vyzera skvelo, doposial si nikto nevsimol, ze cast nie je moja. je dobre sa potom vyhybat silnemu kusaniu, napr. do jablka alebo jest slnecnicove semienka. po par dnoch si na to uplne zvyknes a ani nebudes vediet, ze ti nieco dorobili:)

sopka

aj mne sa zlomil skoro komplet cely predny zub, v pondelok idem k zubarovi, ale chcela by som, aby mi to spravil hned, lebo ja pracujem s ludmi a nemozem vypadat strbavo, preto by som chcela vediet, ci je zubar schopny to spravit aj za jeden den, aj ked toho zubku tam ostalo malo.

shobiana

ahoj,prave riesim to iste,mne sa vylomil cely predny zub,lebo bol uz mrtvy a da ak ho mas,da sa prilepit,alebo ti zubar da capik a umely zub,neviem kolko to trva lebo momentalne ziaden zubar uz neordinuje tak ti dam vediet neskor,ale myslim ze to neboli