Babi pomoc!co pomoze na akne?som z toho v koncech ja sa toho snad nezbavim :(pomoc
Mam vela pupakov a neviem si z nimi rady!!!!!
ja som bol v puberte tiež veľký fešák.:) Tiež na mne kadečo skúšali. Najviac mi pomohlo, keď som si ostrihal dlhé vlasy. So zbytkom mi poradil kamarát. Že sa mám začať holiť. Je pravda, že zo začiatku som bol krvavý ako veľkonočný baránok, ale úplne sa mi tie hnusoby stratili, a už sa neobjavili. Kožiarka potom prišla na "výťaznú teóriu", že tým holením si dám dole aj starú kožu, v kt. žijú tí smradi malinký, čo to spôsobujú.
Mne pomohol isotrexin, vrelo odporucam.
z prirodnych latok je dobre pouzivat pripravky z grapefruitovych jadierok, ktory dezinfikuje aj hoji. na trhu je vela pripravkov proti akne, ale treba si spravne vybrat, ktore tvojej pleti budu vyhovovat, pretoze niektore ti dokonca mozu sposobit alergicku reakciu, preto su dobre bez alkoholu. velmi dolezite je hygiena a dostatocna hydratacia. ak ti smiem poradit, tak vyrazky si nevytlacaj, hlavne sa ich nechytaj spinavymi rukami. ked pouzivas make-up, tak vyskusaj make-up pre problematicku plet, ktory ti plet nevysusi, ale pomoze tvojej pleti a plet bude moct dychat. a ak s tym mas vacsie problemy, tak urcite chod za koznou, ktora ti predpise nejake pripravky, ktore ti pomozu.
Ahoj natalinka,
ak máš aké vyššieho stupňa určite navštím kožnú lekárku. Zihlavový čaj tiež pomáha na akné aj ti celkovo prečistí črevá a organizmus. Mne osobne veľmi pomáha kozmetika Mary Kay, majú tam výborné čistenie, tonikum a masku priamo na akné. ak by si sa chcela bližšie informovať o tejto kozmetike, napíš mi.
piť každý deň aspoň dve šálky žíhľavového čaju ideálne by boly štyri najlepší krém na akné je VICHY NORMADERM odskúšané!a nejedz nič vyprážané a štipľavé. Toto všetko tu už bolo pohľadaj aj v archíve podobných tém je tu na máriu