problémy s menštruáciou, napíšte prosím

jaja

pri braní hak, môže byť... to ste nečítali ani chuja o tom, len to proste jete a čakáte čo to s vami porobí, dievčatká??? max nezodpovedné...

uhm

a este som zabudla vzdy som to mala v pohode v tom rozsahu 21.az 35.den a niekedy aj presne na 28.den.....a teraz toto:-((

uhm

hmm....takze mam len cakat dokym mi to nepride?a ked mi to bude napr.meskat aj mesiac?mne max.meskala vzdy len 10dni a teraz uz mesiac.....

qiu

uhm...ak môžeš vylúčiť tehotenstvo, tak nepravidelná menštruácia nie je nič neobvyklé, buď sa s tým naučíš žiť, alebo si daj u gyn. predpísať HAK to ti upraví, že to budeš mať presné ako hodinky a po prípade ak máš bolesti a PNS, tak aj to by sa malo vďaka HAK zlepšiť- vytratia sa

uhm

ahojte ja mam mam menstruaciu uz asi vyse 2rokov mala som ju pekne pravidelne,ale teraz mi meska 3tyzdne nakolko som este u gynekologa nebola tak nevim co mam spravit,pls napiste

januuulkai

Aj ja mam taky isty problem holky...menstruaciu mam uz asi 4 roky a este stale mi meska...niekedy tyzden, niekedy len tri dni, ale niekedy aj viac ako mesiac.., ale tak o tyzden uz idem ku gyn., tak uvidim, co mi povie...

wwww

ahoj holly ja mam taky isty problem...len neviem ako to mam riesit pretoze k doktorovi ist nechcem:(ak by si vedela o niecom tak mi prosim ta daj vediet vdaka

holly

ahojte mam taky probelm ze mi skoro kazdy mesiac meska menstruacia asi 10-15 dni neviete mi poradit nieco okrem lekara aby sa mi to upravilo??