Caute! ja som zacala brat antikoncepcne tabletky brat presne pred týzdnom, ked mi prvý krát prisli krámy, ale na druhý den som nic nemala, ziadne krvácanie, skôr spinenie. DNes mi vsak znova prisli....Co mám robit? je to normálne? Prosím napíste
problémy s menštruáciou, napíšte prosím
u hak je to normálne, ale pre vaše telá to nie je normálne!!!
pri braní hak, môže byť... to ste nečítali ani chuja o tom, len to proste jete a čakáte čo to s vami porobí, dievčatká??? max nezodpovedné...
januuulkai!mno bola si?a co ti povedal?
a este som zabudla vzdy som to mala v pohode v tom rozsahu 21.az 35.den a niekedy aj presne na 28.den.....a teraz toto:-((
hmm....takze mam len cakat dokym mi to nepride?a ked mi to bude napr.meskat aj mesiac?mne max.meskala vzdy len 10dni a teraz uz mesiac.....
ahojte ja mam mam menstruaciu uz asi vyse 2rokov mala som ju pekne pravidelne,ale teraz mi meska 3tyzdne nakolko som este u gynekologa nebola tak nevim co mam spravit,pls napiste
Aj ja mam taky isty problem holky...menstruaciu mam uz asi 4 roky a este stale mi meska...niekedy tyzden, niekedy len tri dni, ale niekedy aj viac ako mesiac.., ale tak o tyzden uz idem ku gyn., tak uvidim, co mi povie...
ahojte mam taky probelm ze mi skoro kazdy mesiac meska menstruacia asi 10-15 dni neviete mi poradit nieco okrem lekara aby sa mi to upravilo??