Zdravim,
chcem sa spytat ci mi este mozu zhrubnut kosti po 20roku.Mam uz totiz tolko a oproti ostatnym ludom mam strasne tenke kosti...mozem s tym pocitat alebo sa s tym mam zmierit? dik
Rast kosti
Verím v bohu, že ak nepodrastiem, tak sa zastrelím :(, cítim sa ako lilipután... malý, nezaujímavý, žiaden rešpekt;(
caute, mam 18 rokov a meriam 178,5 a myslim si, ze este rastiem ale po milimetroch :D:D, je mozne aby som sa vytiahol az navrhol, chcel by som mat cca 200cm, jem vselijake vitaminy a proteiny.. bo som strasne chudy, taktiez posilujem, aby som nebol troska.. vaha 56,7 kg, pomohol by Wallmark Vapnik a Bio Kalcium?? Dik za radu
ahojte, mam 161cm, a mam 19rokov.da sa stym este nieco robit?? su na to lieky alebo nieco take.chcel by som vyast este asopn do tych 175cm. co by som nemal robit, co spomaluje rast.
alus- zacni uzivat kalcium na zlomeninu.
Bude to ozaj o nieco rychlejsie:)
súhlasím s debkom...nikdy som sa nezamýšľala nad tým koľko meriam...keby ste mali 140 tak plačte...čo tu nariekate a máte nad 170... ja mám zlomenú nohu...mám medzi kosťami medzeru a nejako sa to nechce zrastať... no doktor mi povedal že ja to nemôžem nijako ovplyvniť, aby sa mi to zrastalo rýchlejšie... no ale ked myslíte..tak jedzte kadejaké blbé tabletky
bože, ja fakt nechápem niektorým tunak ludí ! Ste trápny a hlavne sprostý ! ak môže vedieť dakto povedať vám či ešte narastiete ? Je to na hormónoch rastu a nie na ludoch za Pc treba k tomu aj spánok a kvalitná strava ! a pre decká čo ešte nezačali alebo ledva začali chodiť na strednú školu: ste jebnutý ? ved môšte rásť až do 20 roku života a vy tu píšete,že máte 14 a bojíte sa,že nenarastiete! Omg zobudte sa.
a ešte stači 8-9 hodin spanku an rast ?
ahojte...mam 16 budem mat 17 za 4 mesiace..mam dobru stravu....som futbalista ale natahujem sa skor strečing aby som nebol neohybny...a mohol by som ešte narast ? mam 177 -..hm ??tak keby chcem 183 .. ??
to by som aj ja rada vedela... ci mi budú hrubnút kosti..mala som 2 zlomeniny v pomerne kratkom case a bojím sa ze sa mi zas nieco stane..ci mozem sportovat aj s tenkymi a slabimi kostami? existuje na to nejake vyšetrenie? dakujem