AKO DALEJ? :-((

Príspevok v téme: AKO DALEJ? :-((
smutná

cez net som spoznala velmi dobreho a laskaveho muza, pisali sme si spolu cez 4mes. hoci sa ani osobne nepozname, povedal, ze ma lubi, pytala som sa ho, ze ako to moze takto vediet a on, ze i pisanie o cloveku vela napovie. Najprv som tomu nechcela uverit,ze si mnou krati cas, ale casom som zistila, ze to mysli vazne a ako to uz chodi zalubila som sa i ja do neho...ked mal nocnu, tak sme spolu pisali i 9 hod...az do vcera...kedze nie sme z jedneho mesta, tak som sa ho chcela spytat, ze ako to so mnou mysli do buducna a tak, ale on si to zle vysvetlil a uplne inac pochopil (priznavam aj som to trosku zle napisala...):-((( vravi, ze som ho sklamala, ze on ma lubi a ja takto, snazila som sa mu to vysvetlit, ale nejako to neslo, poradte mi co mam robit, celu noc som preplakala, den tiez nebol iny...velmi mi na nom zalezi, poradte prosim co mam robit... :-(((

agnes

Myslím, že sa zbytočne trápiš. Ak ťa má naozaj rád, nenechá to len tak vyšumieť, ale znovu sa ozve. A ak ťa nemá rád, tak je lepšie, že to skončilo. Podľa môjho názoru by ste sa však mali stretnúť, veď takýto vzťah nie je normálny. vôbec nevieš, ako reaguje v normálnom živote, ako sa správa k ľuďom, a nechcem vyzerať povrchne, ale určite aj to "fyzično" je vo vzťahu dôležité.

smutná

no ano mas pravdu, nocne su dlhe a zabavu treba, lenze tam kde robi on sa furt daco dialo, a neverim, ze sa ozve, ale co uz treba obcas spadnut na zem a znova sa postavit....

smutná

jasne, znie to divne, preto som si to ani ja nepripustala..., ale viem, ze je slobodny,bez zavezkou, ziadny alkoholik, v tomto smere viem, ze je ok chlap a ze mi vravel pravdu ...a tiez viem, ze mate pravdu aj vy tu, ak by ma fakt az tak lubil, tak by si to o mne nemyslel, tiez vravel, ze za mnou pride, ale ze "teraz uz asi nie"
vdaka, ze tieto slova, pomohli ste mi ak mu fakt na mne az tak zalezi a lubi ma, ozve sa sam, tak uvidime....

lori

Skoncil ved asi musel.Ty si bola rozptilenie do nocnych do zivota.Ja som tiez robila nacne su dlhe a zabavu treba,ale zranat niekoho,to nechapem.

lori

A on ti na to ,ze si ho sklamala?Ved je to hlupe, keby ta lubil tak sa stretnete, nie cez net, tam sa vztah ani laska nezacina,ved tu mozme byt niekym inym ako v skutocnasti sme.Ty si sa nezalubila naozaj,tak preco places stratila si niekoho s kym si si dopisovala a tych tu najdes tak sa netrap utri slzy ved ten clovek moze byt alkoholik,zenaty,hoci kto.Nehladaj lasku na nete ale v realite.