Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Atikoncepcia...

missty

ahojte...potrebovala by som vediet ci mozem fajcit ked beriem antikoncepciu...je to rozdelene podla druhov alebo sa nesmie fajcit vobec...za poradenie dakujem

sjuzn1987

wewe-tak to sme asi na tom presne tak isto ja uzvam antikoncepci asi zhuba 1 rok ale partner by bol celkom rad keby som ich vysadila a urobili by sme si babetko a ja taktiez newem co mam robit ale minule sme sa este nejak dohodli ze este s babetkom troska pockame tak sa skuste aj vy porozpravat a mozno pridete aj vy na nejaky kompromis,

sjuzn1987

mamut-to iste by som sa chcela spitat aj ja v poslednom case nemam nejak na sex akosi vobec chut moze to byz sposobene ze uzivam antikoncepciu ale tu mam uz asi 1 rok a iba teraz sa to zacalo prejavovat.takze aj mna by to celkom zaujimalo.

sjuzn1987

msnk-ova-v prvom rade sa ty musis rozhodnut kolko chces davat za antikoncepciu.Ja mam presne tuto istu stoji fakt vela(zhruba do tej 1000,-)ale je celkom dobra nestazujem si.Len v poslednom case som si zacala vsima ze nejak priberam a newem ci to snej ci preco.Takze tvoje rozhodutie je len a len na tebe a tvojom priatelovi.Prajem vela stastia.

mamut

Nazdar.Rad by som sa spytal, ci nemoze mat uzivanie antikoncepcnych naplasti EVRA nieco spolocne z nechutenstvom k sexu :)
diky

terezia1

Ak ti smiem poradiť, kúp si v lekárni namiesto antikoncepcie mini mikroskop vo forme rúžu. Je to ovulačný tester, ktorý pracuje na základe slín. Je jednoduchý, pomerne lacný ( len asi okolo 130,- Sk), bezpečný, nemá vedľajšie účinky a nepotrebuješ každý mesiac nový. Má neobmedzené použitie.

dada

msnk-ova ahoj ja som si predpisala tabletky yadine a uzivam ich uz dlhsi cas je to velmi profesionalna antikoncepcia jedna s najdrahsich a je pravda ze je nizkohormonalna a nezadrziavva vodu ako ostatne takze sa snej nepriberie ale na kazdeho vplvy inak a ak hocijaku antikoncepciu nepravidelne uzivas tak otehotnies to je normalne musis dodrziavat ten rytmus vela stastia

ixiiik

ak mas nejake otazky tak si klikni na www.antikoncepcia.com a tam mozes napisat priamo lekarovi svoju otazku alebo otazky on ti odpovie do 24 hodin.Je to anonymne