Ahojte potrebujem poradiť často ma bolievala hlava, bola som na všelijakých vyšetreniach a zistili mi,že mám v krvi nejakého stafilokoka či čo.Tento rok na jar ma začala bolievať hlava,celé leto bol klud a až teraz znovu to začína. Ked vyjdem von do chladu, čo už teraz je chladnejšie tak za začne bolieť hlava dokonca niekedy aj uši. Neviete mi prosím poradiť z čoho to môže byť.
Bolesť hlavy iba v chlade
mam to iste, ale u mna je to spojene s dutinami. Staci trochu chladu vonku alebo len vietor a mam bolesti hlavy. je to problem, ale riesim to aj tak, ze nosim celenku. ale to asi enni vas problem.
nie nebol, on v tej baranici aj spava. pozri ja mavam tiež riadne bolesti hlavy a až po 10 rokocj som prišla na to, že to mam z nedostatku tekutin.. jeho nebolieva tak akutne a často, len viem že to mate spoločne :-)
v byte je to v pohode, ale vonku predsa teraz nebudem chodiť v baranici :-)))) a nebol s tým u doktora, že od čoho to je?
ahoj, moj bratranec to ma tiež a vždy ked ho boli hlava chodieva po byte v baranici, rozumej ušianka z kralika :-) je to fakt, tak vyskušaj