v oblastí bikín,asi 5 cm od klitorisu smerom nahor sa mi vytvoriela nejaká hrčka..neviem,čo to je,lebo keď sa toho dotknem,tak to bolí,ale normálne nie.keď chodím,tak to nie je vidno pretože tam mi už začína stehno,ale akonáhle si ľahnem,tak trošku vyčnieva.čo by to mohlo byť?myslíte,že by to mohol byť vred?alebo niečo iné?ja naozaj netuším..pomôžte mi prosím,čo by to mohlo byť..ďakujem
hrčka
Co sa tyka hrcky v podpazusi, ja mam teraz tiez taku vo velkosti hrasku
neviem co to je ale boli to ako keby sa mi vytvarala podkozny vriedok. Trochu sa bojim je to vazne? Ma niekto podobne skusenosti?
tomu sa hovoti davdik
Dominika,vraví sa,že nádor nebolí.U Teba by mohlo ist skor o zdurené uzliny.Aj tak by si mala s tým íst k lekárovi,nech to vyšetrí.
mam v podpazusí hrcky ktore su velmi bolestive nie je to nador
ta hrcka? to je dalsi kliťák ktory ti rastie ja by som sa za to nehambila aspon sa mozes robit o polovicu lepsie oh tak si to odrez pre boha ked s tym nesi spokojna noo ale ta vies o chvilu to budes povazovat ako za nieco vynimocne he heeee
bublinkaaa:mala som to v takom stave, že som mala zapálené celé podpazušie a mala som horúčky, takže inú možnosť nemali. A strašne to bolelo. Ale mala som ich zopár takých ktoré mi zmizli sami od seba. Ale ináč mi povedali že to mám z toho že si holím podpazušie. Čo je podľa mňa blbosť, lebo neholím si podpazušie jeden rok, ale už viac rokov. Takže neviem.
Ja osobne by som s tym isla k lekarke moze to byt zapalena uzlina i hocico ine.