Ahojte, mam otazocku:) po akej dlhej dobe by zacali vedlajsie ucinky alebo neico podobne po zacati uzivanni HAK??
kedy to zacne?
Neviem ti mojko povedať, možno si myslím že treba aspoň mesiac vyskúšať a potom sa prejavia. Napríklad aj antikoncepcia, ktorá napomáha pleti, tak sa pleť hneď nezlepší, ale aspoň po mesiaci.
Ale zase nejaké návaly tepla, vysoký tlak, a nevoľnosť, to by sa možno prejavilo už aj pri prvom použití.
Vies co,zo zacitaku to bolo super,no moje telo si asi nezvyklo na hormony a vypadavaju mi strasne vlasy,mam vytoky a rozne veci z toho tak preto som potrebovala este nieco menej nizkohormonalnejsie,ale inac yadine odporucam naozaj, taky pripad aky som ja sa moc nestava neboj:)
Inac a nahodou to s tymi velajsimi ucinkami ze po akej dlhej sdobe by sa mali prejavit ak nahodou budud nevies?
A prečo si prechádzala z yadine. Nerobil ti dobre alobo čo?
ja som práve pred dvomi mesiacmi prešla na na yadine. Preto sa pýtam.
dakujem teda:):):)
Tak potom by to malo byť v pohode, a mala by si ostať chránená.
dada..ja som pozerala a nete aj pribalovy letacik aj vsetko,,nikde to nieje,,,isla som z yadine na yasminelle a mala som 7 dnovu pauzu a terazsom na 8 den vzala tabletku,tak nevies??:)
Študovať príbalový letáčik !!!
Ani si nenapísala akú HAk si brala predtým, akú berieš teraz.
ale mala by si byť chránená, iba žeby to fungovalo na inom princípe a mala si prestávku dlhšiu ako 7dní pre prechádzaní z jednej Hak na druhú
Jasné, že si chránená. Ja som tiež tak prešla z Trinordiolu na Mercilon a bolo to v pohode. Ak sa by si mala nejaké vedľajšie účinky pri tejto novej hak tak myslím, že sa ti to v priebehu mesiaca ukáže, ale snáď žiadne nebudú.
aHOJ tINKA....
no,ja som teraz len prvu tabletku vzala,no chcela by som vediet,ze kedy asi cca by som to mala tak ocakavat vies...
A este jedna vec,prosiim ta nevies nahodou ze ci uz som chranena,ked precchadzam normalne z jednej hak na druhu bez prerusenia,?:)
ahoj no vedľajšie účinky môžu byť a nemusia ale ja som napríklad mala hned po mesiaci, značne som pribrala a tak som ich vysadila. Teraz mám iné a som vcelku spokojná, zatiaľ.