Ahojte, mam otazocku:) po akej dlhej dobe by zacali vedlajsie ucinky alebo neico podobne po zacati uzivanni HAK??
kedy to zacne?
ci som chranena po prechode hned prvou tabletkou aby si pochopila..
shakti- v pribalovol letaku neam napisane,,,zdoraznujem ze NEMAM NAPISANE,ci som aleb on iesom chranena tak sa ukludni dobre?
v pribalovom letaciku neni nic napisane??
:-D
jasne..
tinka-prispievat mozem kam chcem..tak ako ty,myslim,ze som jej poradila...samozrejme nie tak cenne ako ty tinka..
dada...sa maas:::):))
ja som zas z toho schudla dost ,aj ked som sice uzivala jeden pripravok na chudnutie ale pomohla mi aj yadine tak dufam ze yasminelle bude neio podobne.:)
Ale tak mne je asi sudene mat mmale prsia:)
SHKTI : ked jej nechceš poradiť tak načo píšeš vôbec, druhý krát radšej preskoč temu, nikto ťa nenúti prispievať
Jasné, aj mne sa zdalo, že sú akosi väčšie, nie že by boli malé, bola som spokojná, ale potešilo ma to, a musela som vybrať z podprsenky push-up vankúšiky, lebo mám "plnú podprsenku" chichichi
shakti- ak si si neprecital/a tak uz som pisala ze som pribalovy letacik citala A NIC TAM NIEJE NAPISANE a ani na nete a lekarka mi zabudla povedat,tak som sa tu obycajne opytala,tak kliido
no tak urcite sa vedlajsie ucinky neprejavia po uziti prvej tabletky :-D
najskor o tyzden,prvy mesiac byva skusobny-na zistenie vedlajsich ucinkov...
yasminelle je momentalne hak s najnizsim obsahom hormonov,uz nic ine neni,tak uz nemas na co nizsie prejst.ak ti hak nerobi dobre,existuje aj ina forma ochrany!!
Presne tak,treba studovat pribalovy letacik,akoze neni tam zo srandy...v jednom vas nechapem..ked idem cosi uzivat v prvom rade si prestudujem pribalovy letacik-akoze ten tam zo srandy neni a tiez gynekolog je tu pre vas damy,nie vy pre neho!takze podobne otazocky treba adresovat jemu a nebat sa opytat!! V tom pribalovom letaciku mas vsetky odpovede,ktore ta zaujimaju!!
Ak to nepochopis,citaj znovu a znovu..
Fuuu no dobre teda,som zvedava co to somnou narobi,lebo uz je to 3 hak za 2 roky,tak uz fakt moc nechcem menit vies ako::(
Inac,,,na tvoje stastie,pocula som ze dost vela babam sa zvacsuju prsia pri yadine tak drzim prsty chi:)
Potom daj vediet ako sa ti s tym dari:) a ako dlho to uz uzivas?