Ako "dobíjate baterky"?

Príspevok v téme: Ako "dobíjate baterky"?
Janulka

Veľa času strávime v zhone, strese a v náhlení sa za niečim... Je dobré pre duševné zdravie nahromadenú negatívnu energiu zo seba dostať a "dobiť sa pozitívnym nábojom".V čom spočíva moc prúdiacej energie, ktorá zakaždým nanovo osvieži a dodá životnú silu? Čo robíte preto, aby ste boli v pohode? Podeľte sa o svoj "zdroj sily"!

piskotulienka

ja si dobijam baterky tak ze sa zvalim na postel a sladko zaspinkam :D po prebudeni som opat plna energie :D a urcite smiech zo mna vyhana vsetko zle co vo mne nema co robit :D takze u mna smiech a spanok :)

damaxy

ja si dobíjam baterky,čítaním čohokolvek a hudbou a prechádzkami.Velmi lubim jarné a letné lúky,vydržím len tak sediet a vnímat túto krásu.

DankaN

Ahoj Janulka, ja mám pre teba trochu iný sposob. Po rozchode z partnerom som sa cítila úplne na dne. Nemala som už síl na vykonávanie základných činností: najesť sa, nakúpiť si, pekne sa obliecť...nič sa mi nechcelo.Za jeden rok sa mi rozpadli dva vzťahy, o ktorých som dúfala že budú trvalé -samozrejme po jednom. V prvom prípade som upadla a depku skôr podporovala, a ked sa mi to stalo druhýkrát, povedala som si- Nemôžem zatvárať dvere pred svetom a sama sa trápiť, musím si nájsť niečo, čím si dobijem množstvo energie.V roku 2002 som teda začala hľadať niečo, čo by ma zaujalo. A hneď mi padol do oka kurz brušných tancov. Za neuveriteľne krátky čas som sa dala do kopy a cítila som sa úplne vyrovnaná. Odvtedy som zmenila mesto ale na tieto kurzy chdim aj tu kde už mám byt. Na tance chodí množstvo žien, nepoznáte sa aj poznáte. Môžte aj nemusíte sa byviť o problémoch-tam sú podstatné ženské pohyby pred zrkadlom a keď vidíš aká si krásna, keď robíš takú a takú vlnku, tak ti to dodá na 100pro tolko energie, kolko práve potrebuješ. Zatim pa

Alternativa

1. SPRAVNE DYCHANIE
Kazdej bunke, celemu telu treba dodat to, co nevyhnutne potrebujeme k zivotu -vzduch. "Plytke" dychanie, ktore zvacsa vsetci mame, treba treningom nahradit hlbsim predychanim. Nauci nas to napr. kurz jogy. Dychanie praktizovane pri joge je spravne pre kazdy okamih dna.
Nie nahodou sa hovori "musim to predychat" - pri strese, smutku, bolesti, radosti. Uspesne predychanie tejto horucavy :o)