uz asi rok to trva ked mi zacali dost padat vlasy....mozno sa to spustilo mojimi depresiami, alebo tym, ze mi zacala vypadavat menstruacia alebo uz neviem...hlava ma svrbi, vlasy mi padaju a ja neviem co s tym mam robit:( poradte prosim niecco, ale prosim ziadna chemia, som skor zastancom alternativnej mediciny
VLASY kam sa mi stracaju? :(((
Su na svete velke spolocnosti, ktore zamestnavaju desiatky vedeckych pracovnikov a pouzivaju rady stoviek lekarov pri formulovani tychto zmesi.
Jedna z nich, moj dodavatel(NBTY) ma rozne zmesy rovno na tento ucel a predava ich pod vyse 15timi znackami(odbocne firmy), v Europe napr GSE, Holland and Barrett, De Tuinen, velkoobchodna znacka Good N Natural.
Ak mas nejake specificke nedostatky materialov v tele(hormony, mineraly) tak si ich musis jednotlivo dodat.
Tieto zmesy boli navrhnute tak, aby pracovali pre velku vacsinu.
len kto a kde mi to moze navrhnut?
Co tak dobru zmes vitaminov a mineralov specificky navrhnutu na vlasy?
Tiez mam problemy s padanim vlasov a takisto ich mam dlhe a cierne a teda su vsade, uplne vsade. Uz asi 4 den si davam bio-selen-zinok, nekto mi to odporucil tak cakam ci zaberie. Drzim palce, nech nas tento problem co najskor prestane trapit.
Mne tak isto padajú vlasy, ráno sa zobudím a na vankuši kopec vlasov.Kde sa mihnem samé vlasy, mán ich dhhé čierné tak ich vidieť všade. Začala som užívať zinok tak uvidím či to pomôže.
dakujem vam a MARCI kolto tych orechov denne?