VLASY kam sa mi stracaju? :(((

marci

orechy treba papkať podľa chuti ale za cca hrsť denne.Určite sa to neprejaví ihneď ale naozaj to funguje.Veľa šťastia

RNG

Su na svete velke spolocnosti, ktore zamestnavaju desiatky vedeckych pracovnikov a pouzivaju rady stoviek lekarov pri formulovani tychto zmesi.
Jedna z nich, moj dodavatel(NBTY) ma rozne zmesy rovno na tento ucel a predava ich pod vyse 15timi znackami(odbocne firmy), v Europe napr GSE, Holland and Barrett, De Tuinen, velkoobchodna znacka Good N Natural.

Ak mas nejake specificke nedostatky materialov v tele(hormony, mineraly) tak si ich musis jednotlivo dodat.
Tieto zmesy boli navrhnute tak, aby pracovali pre velku vacsinu.

ajjamam

Tiez mam problemy s padanim vlasov a takisto ich mam dlhe a cierne a teda su vsade, uplne vsade. Uz asi 4 den si davam bio-selen-zinok, nekto mi to odporucil tak cakam ci zaberie. Drzim palce, nech nas tento problem co najskor prestane trapit.

inuška

Mne tak isto padajú vlasy, ráno sa zobudím a na vankuši kopec vlasov.Kde sa mihnem samé vlasy, mán ich dhhé čierné tak ich vidieť všade. Začala som užívať zinok tak uvidím či to pomôže.

marci

skús klasické vlašské orechy.Poradilôa mi to kamarátka kaderníčka a mojej sestre nezávisle odo mňa kožná lekárka.Sestre pomohlo vlašáky + zinok

71gloria

Cviklová šťava prospieva zvnútra aj zvonku- píše sa o nej, že posilňuje aj vlasy.Detoxikuje, posilňuje imunitu. Može sa miešať s mrkvovou, jablčnou šťavou.