ahoj, v prvom rade sa ospravedlnujem, ze takto obtazujem, ale potrebujem helfnut....v poslednej dobe som strasne precitlivela a vsetko ma dokaze rozplakat, najma s priatelom si to sama komplikujem...chytam ho za slovicka, som podozrievava, ziarlim, placem a stale chcem pocut, ze ma lubi a ked mi to nepovie, som sklamana...hrabe mi, viem, myslim, ze je to z antikoncepcie, kamarat mi poradil jest vceli pel, vraj je to dobre na psychiku aj fyzicno, ale ja mam astmu a sa nechcem zabit :) preto by som sa chcela spytat, ci mi ty, alebo aj ktokolvek, kto s tym ma skusenosti, mi moze poradit, ako byt zasa v pohode...mi hrabe a uz neviem, ako dalej...ak som pisala nezrozumitelne, ospravednujem sa, ale zasa mam depkovy vecer....vdaka za kazdu pomoc
RNG- dlasia prosba o radu :)
S tym quercetinom s vitaminom C ma RNG pravdu, ja ho uzivam....som alergicka na pel.Viem o com to je...
vytrusy(plesne)
envy, ak to este citas alebo ini astmatici, na sezonne astmy(pel, vyrtusy...) pomaha brat 3x1 gram vitaminu C a 2x500 mg quercitinu.
Na hormonalne vykyvy je pomocne hlavne mexicky yam, olej z pupalky alebo boraka damiana a Dong Quai.
Davkovanie:yam 1-3 gramy podla potreby.
Pupalka 3x1 gram
Damiana 2x1/2 gramu, podobne aj Dong Quai.
Uz len samotny yam vacsine zien upravi stav do normalu.
Ahoj envy ! Je som bolo po HAK natom podobne so psychikou, az som myslela, ze pojdem na psychiatriu. Vysadila som ju a teraz sa mi take stavy vracaju len pred menzes. Tak som si v lekarni pytala nieco a dali mi cisto prirodne tabletky: Pupalka sa to vola. Neviem ci to pomaha, ale dam si vzdy jednu len tak pre dobry pocit aby mi bolo lepsie. K priatelovi som vsak pred menzes straaasna, az sa bojim ci sa kvoli tomu na mna nevykasle. Dokazem si v hlave vymysliet neuveritelne veci...
Henda, naplaste su dost drahe, niekedy nespolahlive a par zien ma problemy s kozou z nich(przvepodobne z lepidla)
henda, ja beriem yadine anepribrala som ani gram, prave naopak, schudla som... mne sa upravili bolesti pocas menstruacie, vzdy som v prvy den vracala, mavala krce, teploty..a teraz nic, co je super.. az na tu precitlivelost.. a skusim horcik s tym vit. b, ak to do mesiaca (snad nie tak dlho!!!) neprejde, skusim navstivit gynekologa s tym
RNG a co si myslis o naplastiach HAK? je to to iste ako pilule?lebo ja to chcem zacat brat a zvolila som to koli tomu aby som obisla aspon traviaci trakt/vadi mi vselico a hned zareagujem/...a inak aj chcem pribrat a vraj zeny co beru hak priberu. je takyto druh chemie skodlivy?
Envy, vcelie produkty su dobre, pel, propolis a hlavne materska kasicka su vyborne zdroje vitaminov a ineho.
Ale dnes je na stres viacero hotovych zmesi mineralov a vitaminov, ja osobne pouzivam zmes Stress-B, ktoru najdes v mojich doplnkovych obchodoch.
Medovka, lubovnik,harmancek, a ine cajove zmesy su dobre, ale nikdy nevies, kolko ucinnej latky v nich dostanes.
Preto ja radsej beriem vytazky z nich, standardizovane na presny obsah ucinnych latok.
na ukludnenie je dobre pit aj caj s medovky lekarskej a na stresy lubovnik s medom.....